Categories
2023 - Juli 2023 Jægersro 2023 Spillforslag

Jægersro 17. juli Derbydag!!!

Uff, for en vanskelig program. Det er ingenting sikker. Det nærmeste var Duca Di Como og den ble strøket!

Blir en spennende løpsdag og ikke minst derby løp! Tror vi får se noen nye i Hurricaneløpet neste gang, ikke minst Laughingof Fear som burde egentlig ha beste sjanse i Derby Consolation løpet.

Jeg har lagt merke at jeg har flere Wido Neuroth hester i dag, men jeg forventer egentlig at hestene vinner. De er gode. Dette gjelder No Short Cuts og Jet Action spesielt – men løp er løp, og disse to er ikke bare tøffe løp, men også tricky. Begge løp mangler hestene som bestemte tempoet i løpene, Duca Di Como og Suspicious Mind/Gold Tyranny.

V75 Svenskt Derbydag!1. Gruppe2. Gruppe3. Gruppe4. GruppeKommentarer
V75-11-39
V75-21-2653
V75-31432-6
V75-46-1082
V75-521-38-69-7-10
V75-63-13-4112-15-142-11Hva kan jeg si.. Svenskt Derby er alltid vanskelig. Hjertet sier 13 eller 4.
Rekkefølge:
3-13-4 / 1 / 12-15-14 / 2-11 / 7 / 6-10-9 / 8-5
V75-7 812(4-5-6-7-11- tilfeldig rekkefølge)
V75 Pris24 kr1296 krV75 med alle på Derby løpet.. kan være en god ide. Jeg tror ikke 3-Ayani vinner. Den kan godt vinne, men den gir meg ikke noe indre ro.

Valg: 1-3 / 9

1 I Got Company burde ha vært med i Svenskt Derby! Den slo Mr Weeknd med 10,5 lengder når begge var på handicap 70 og mens sistnevnte gikk opp til handicap 76, gikk 1 I Got Company bare opp til 78! Helt UFORKLARLIG. Hvorfor? Fordi ingen under handicap 80 har vunnet eller klart en tid på 1.50,0 på 1.730 m! Ayani? Ayani vant prep løpet (1.600 m) til Vøterløpet på 1.40,9 (altså 1.49,9 på 1.730 m) og fikk direkte handicap 85!! Senere vant Ayani Vøterløpet på en forferdelig tid av 1.51,0 og gikk opp til handicap 86!! Med andre ord, uforklarlig at stakkars 1 I Got Company mister å kjempe om Svenskt Derby seier!!

Med det sagt, siden den er med i dette løpet, hesten å slå! Topp sjanse!!

2 Dressout ble utslitt på 1.400 m på Bro Park i det løpet den ble slått av Twirling Ghost. Ikke bare går den opp 3 kg, distansen er ikke fordelaktig i det hele tatt, banen er ny og mer krevende, og det å bli slått av Twirling Ghost betyr lite når sistnevnte ikke er en 1.400 m spesialist. Har null tro på den.

3 Basixx Carlras prøvde seg på nesten den samme reisen Stroxx Carlras tok for å komme seg til Svenskt Derby, men den skuffet i 2.200 m løpet Bugatti Bf vant! Det beste hesten har å vise til er 2. plassen slått med hodet bak den flinke Canadian Style på 1.42,5, et løp hvor den også slo min favoritt, 1 I Got Company! Så hva skjedde? Den tok ikke fronten, det var problemet. Den fikk dårlig grep og litt sand i ansiktet i Vøterløpet mens den fikk MASSE sand i ansiktet og mye stopp underveis i 2.200 m løpet som var hestens siste sjanse til å få nok handicap. Men denne hesten er rask! Ser ut til å ha mer klasse enn 1 I Got Company faktisk, basert på Vøterløpet. Men de er begge uansett veldig jevne med hverandre!

4 Mr Weekend er halvbror til Mrs Loreen og helbror til Hey Brother begge to som var gode på miler distanser. Problemet er at tidene til 4 Mr Weekend er veldig dårlige! Basert på dette har den null sjanse!

5 Footfall etterlater mye å ønske. Tiden i april var svak, til tross for at det var mot en Derby konkurrent. Løpene etter var tøffe! Her kom den uten Blinkers på begge og fikk ikke ideelle løp der den leverte svake resultater. Den har litt potensial. Kanskje en trippel plass, men det ser vanskelig ut. Jeg tror hesten kjemper seg til en god posisjon i front gruppen.

6 Bushmill leverte lignende prestasjoner som 5 Footfall, men her så jeg ikke mye forbedringspotensial. På papiret står den bedre enn sistnevnte.

7 Waldemar er på resultater den svakeste. Ser vi på moren gjenkjenner vi en sprinter, ser vi på faren, gjenkjenner vi gress. Skal ikke ta en topp 3 plassering. Blir interessant å se på gress.

8 Chadwick avsluttet fint på Gøteborg. Banen virket å være for myk for den i Guineas dagen i Norge. Kan også forklare hvorfor den bare tok en 5. plass i Vinterfavoritten på Bro Park. Og det tilsier at den vil slite her på Jægersro. Ja, banen har en jevn overflate, men den er også løs og på Derbydagen de siste årene så har den være krevende! Med mye regn på onsdag så tror jeg ikke banen vil være noe annerledes og jeg tenker derfor at 8 Chadwick sine sjanser i dette løpet er lave.

9 Little Crow avsluttet sterkt sist på 1.600 m, i Norsk Guineas. Vant lett løpet før det på dirt på Øvrevoll! Hesten skulle helst ha deltatt i Svenskt Derby, men alt peker på at den var uheldig i trekningen! Flere handicap- 79 hester klarte det, mens flere andre gikk glipp av den. Mer av en outsider. Har god avstamning.

Valg: 1-3 / 9