Categories
April 2021 jægersro Spillforslag

Jægersro 25. April

Veldig få hester til start. Det blir spennende å se om Duca Di Como har blitt raskere i år. Om den møter Bullof Wall Street på Pramms så vinner den neppe med så mange lengder som i fjor. Med dårlig startspor så kan det hende den taper. Den er ikke vant til å gi fra seg railen og Bullof Wall Street er rask ute av startsboksene og liker også fronten.

Ellers så blir det spennende å se om 2 Dominic i V64-1 og 3 Bolivar Roads i V64-3 er så gode som vi tror. De er begge sterke kort for Svenskt Derby om det stemmer.

V64-1 2 / 3-1
V64-2 Månedens Banker2 Duca Di Como
V64-3 Verdt å spille flere (usikker løp)3 / 2-1-4
V64-4 Ganske sikker avdeling4-5 / 2
V64-54-5 / 8 /
V64-61-5 / 32 /
Pris 8kr. 144kr. 288kr.

Valg: 2 / 3-1

Her mener vi 2 Dominic ser best ut. Hesten ble kjøpt for £80.000 i Baden Baden og er en import. Ingen av de andre er det. De er lokale. Dessuten så er hesten en helbror til en hest på over handicap 100 i Tyskland som slo ikke mindre enn Wonnemond i en Gr.2 løp over miler distanse.

“Første 3-års løp. Husk at ryttere kan bruke pisk nå”.

1 Single Malt hadde fine avslutninger over 1.200 m. Vi tror den blir trent mot Vöterløpet så dette løpet er viktig for hesten. Dette er en hest som skal være spesialist på dirt som går ut på det vi tror er en perfekt distanse. Har fordel av pisk.

2 Dominic er hesten som skal vise seg fram i dette løpet. Må forsvare prisen den ble kjøpt for. Vi så at den vant lett over 1.200 m. Nå er løpet på en distanse som tilpasser seg hesten bedre. Burde være hovedutfordreren til duoen No Short Cuts og Wolfofvancouver til Vöterløpet. Men, siden den er det, så er kanskje dette løpet ikke så viktig. Vi forventer at den er i kjempeform uansett.

3 War Hawk var nest best på det viktigste løpet for skandinaviske 2-åringer på dirt i fjor. Men det var for skandinaviske hester. På samme dag så klarte de importerte hester en tid som var ~1 sek bedre og var langt mindre slitne. Er uansett hesten å slå. De andre må bevise først.

4 Hey Brother er halvbror til Mrs Loreen men den er etter Hallucinate. Vi tror ikke det er bra nok her. Vi var heller ikke overbevist etter å ha sett løpene.

5 Clauses Andy har enda mindre sjanse enn 4 Hey Brother i å vinne dette løpet. Men den tjener godt på å være med.