Categories
Bro Park Juni 2021 Spillforslag

Bro Park 13. Juni

Valg: 4 / 5 / 6-10-7 / 13

(Vi har ombestemt oss. Vi våger å sette 4 General De Vega som banker!)

Siden banen vil være myk så betyr det at dette løpet kommer til å være åpent. Vi har mest tro på 4 General De Vega og 5 Could Be King, men både 6 Abolish, 7 Es Raco og 10 Dardenne kan overraske.

7 Es Raco mister ofte starten og ender opp med en alt for bred sving. Til søndag har den en god startspor så den vil slippe en dårlig sving så lenge den starter rask og ikke blir stoppet. Både 6 Abolish og 10 Dardenne kommer sterk bakfra på myk bane! I fjor vant 10 Dardenne etter å ha vært sist, ved railen, inn på oppløpet. Og det var mulig å vinne på den måten siden banen var myk.

1 Prime Red er ikke så god på Bro Park som ellers på Klampenborg. Kom på 10. plass i fjor.

2 Shantou virker å ikke være i form. Vi kan ta feil. Per-Anders sa på “Gråberg Gransker” noe om at feilen er rettet opp, at den mistet et sko sist, eller noe sånt. Dem kom på 5. plass i fjor. På god bane i august var den nærmere, bare 1,5 lengder bak. I oktober 2019 slo den (56 kg) blant annet 10 Dardenne (58 kg) på distansen, på myk bane, i et handicapløp.

Den kan være en outsider. Men ikke en vi kommer til å velge.

3 Amon Ra burde være best på gress. Vi tror den vil like myk bane. Er en bedre oustider enn 2 Shantou i våre øyner. Fortsatt en oustider vi ikke kommer til å spille.

4 General De Vega ble kjøpt for €120.000 som åring. Kom på 3. plass i Dubai og var meget bra sist på Øvrevoll. Den hadde masse krefter igjen i mål hvor den slo gode hester på god tid og uten bruk av pisk! Vi er litt usikre på hvordan myk bane vil påvirke den, spesielt siden den var bak 6 Abolish sist den var ute på myk, men vi føler oss uansett sikre på at den vil takle det bra nok. Dette fordi når den kom på 3. plass i Dubai, så regnet det!!

5 Could Be King er hesten å slå i dette løpet. Kommer rett fra Dubai. Den slo 7 Es Raco over 1.200 m sist, hvor den ga den 6 kg i handicap. Bro Park banen er godt egnet til importerte hester.

5 Could Be King har kommet på 5. plass i et Gr.2 løp i Dubai over 1.400 m. Den var slått med 3 lengder hvor tiden var gode 1.22,55. Sliten blir den ikke. Og myk burde være en fordel.

6 Abolish er en outsider med sjanser. Med flaks og en riktig løp så kan den vinne. Var bak vår valg 4 General De Vega sist men det var et løp hvor det ikke var tillatt pisk. Banen er også en annen og hva som helst kan skje. Den er god nok til å vinne men ikke vår første valg.

7 Es Raco har god startspor. Men det er også flere som har det. Kom på 3. plass i dette løpet i fjor etter en bred sving som gjorde at den ble sliten de siste 50 m. Slipper den det så er den på linje med 10 Dardenne eller bedre. Uansett outsider. Både 4 General De Vega og 5 Could Be King har bedre resultater enn denne på gress i Dubai, en bane vi mener ligner veldig mye på denne. Men unntaket av svingen. Den som er nærmest railen har kortere vei og sparer mest krefter.

8 Sarookh er best på en god og rask bane. Siden den blir myk så synes vi ikke den kommer til å være bra nok her. Kom på 4. plass i fjor, på en lignende myk bane hvor den faktisk gjorde et godt løp.

10 Dardenne vant dette løpet i fjor. Det spørs om den får tid til å ta igjen. Hestene er bedre i år enn i fjor. Og 10 Dardenne virket ikke å være på sitt beste på Øvrevoll sist. Har da Blinkers (B) på igjen, akkurat som når den vant i fjor.

12 Ramone er ikke god på myk bane. Er bedre på 1.400 m også.

13 Freya Lucy er jokeren i løpet. Problemet er startsporet. Den liker fronten og startspor 13 er ikke bra for det. 14 Brian Ryan liker også fronten og et kan være farlig å ha den til høyre. Presser den fra start kan den stenge 13 Freya Lucy inne, og sistnevnte miste alle sjansene de første 10 m.

I fjor var den slått med nese over 1.300 m på myk bane på en god tid, 1.19,6. Har den utviklet seg i vinter og vår kan den være farlig, spesielt med 5 kg lettelse. Men da må Ulrika løse det med starten! Blir det all in fra start?? Vi tror det er hestens beste sjanse. Den liker å være rask fra starten og å stoppe den tror vi ikke det lønner seg i lengden. Det er andre hester i feltet som er mye raskere de siste 400 m.

14 Brian Ryan kom på 2. plass i fjor. Mye takket startsporet den fikk. Den tok fronten lett og holdt seg til railen hele svingen!! Den sparte krefter og hadde korteste vei til mål. Desverre så har den startspor 14 nå. Det lir tøft. Ikke helt avskrevet men en outsider vi ikke kommer til å spille. Mest fordi vi mener hesten er mer av en front runner enn noe annet. Og det blir vanskelig å spille til dens styrker i dette løpet.