Categories
Juni 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 10. Juni

Dette kommer til å være en kort analyse siden den kommer veldig sent. Vi mener løpene er kjempevanskelige i dag.

Banen er kjemperask i dag.

Første løp blir avgjort av tempo. Blir det en rask tempo, kan 3 Barny komme for sent. Men er det en rolig eller sakte tempo, da burde 3 Barny vinne lett.

Andre avdeling kan hvem som helst vinne. Førstevalg er uansett 6 Cromer. Har de beste resultatene på distanse og underlag, god amatørrytter og en vekt den takler.

Øvrevoll 10. Juni V65.
V65-1 8-2-3-1
V65-26 / 1-3-2 / 4-5
V65-3 Burde være en sikker avdeling1-6-5 / 7
V65-4 Åpent løp!!4-6-1 / 2-5
V65-5 Outsiderne kan overraske11-2 / 8-9
V65-6 Burde vinne1 Chilterns / 7 / 5-6-8
Pris 72kr. 288kr.

Valg: 8-2-3-1

Her vil nok 1 Elegant Queen eller 8 Julien Delamare lede løpet om ikke 7 Prince Of Tides prøver seg. Sistnevnte er rask ut! Vi mangler ellers frontrunnere. 2 Focus On Me vil være rett bak de mens 3 Barny vil holde seg rolig og ikke så langt bak, til indre rail frem til oppløpet.

1 Elegant Queen vant på det vi mener er en god tid mot en dårlig hest. Men hvis dere ser på tiden, så er den bare 1,3 s bak tiden Brian Ryan klarte på samme distanse og underlag, samme dag. Dette er faktisk noe å skryte av. Hesten var også ganske langt framme fra start som betyr at den burde ha fordel av en raskere bane. Den tok også en bred sving. Denne distansen er ikke like god som 1.170 m for front runnerne men de er fortsatt vanskelige å ta igjen.

2 Focus On Me vant to ganger i fjor på 1.170 m og så på 1.600 m på Øvrevoll. Den liker banen og vekten er god. Den er også i kjempeform.

3 Barny vant på 1.21,2 med 63 kg i july i fjor. Den vant fra midten av feltet etter å ha vært nærmest sist inn i oppløpet. Den kan godt gjøre det igjen. Men 8 Julien Delamare fikk et dårlig løp den dagen og var ikke langt bak. Sistnevnte står til 3 kg bedre. Spørsmålet er om tempoet tilpasser seg 3 Barny eller ikke. Er den sakte så vil 3 Barny vinne uten tvil siden den er sterkest mot slutten. Er den rask, kan den komme for sent.

5 Lille My har alltid vært slått av 8 Julien Delamare. Vi mener også at 3 Barny så veldig mye sterkere ut enn denne på dirt sist.

6 Our Boy John står for høyt opp i handicaptall. Startet i fjor med handicap 71 og er nå på 77. Hestens første løp var på god bane, som den liker, med favoritt rytteren til hesten, og var langt bak. Motstanden her er minst like god. Og 1.370 m er ikke hestens beste distanse. I det løpet 3 Barny vant i july så var denne på delt 2. plass. Går nå opp 4 kg, mens 3 Barny 1 kg.

7 Prince Of Tides er jokeren i løpet. Hesten ser ut til å takle dirt mye bedre enn gress. Vi er usikre her. Den har løp på gress fra England hvor den skuffet. Vi mener at 61 kg er uansett for mye vekt. Den slo dårlige hester sist. Disse er gode.

8 Julien Delamare slo gode London Rock over 1.170 m. Med riktig løp er dette hesten som må tas igjen de siste 200 m. Vi så ikke at den var sliten sist og 60 kg er noe hesten takler! Den har fordel av få hester i feltet sånn at den kan komme i riktig plassering inn i svingen og ut av den.