Categories
Juli 2021 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 15. Juli

Det har regnet litt så banen burde være som forrige uke. Litt myk men egentlig god. Ikke tørr eller hard.

Vi har flere hester som førstevalg som vi har god tro på.

Master Bloom i V65-1 burde vinne. Men vi har allerede hatt lureløp på denne distansen tidligere.

My Cup Of Tea i V65-2 eller den gode outsideren 3 Godul.

1 Augustus Caesar om hesten tar fronten. Blir ellers et veldig åpent løp og det er verdt å gardere.

5 Buddy Bob burde være dagens sikreste. Er på sitt livs beste og den liker seg på Øvrevoll. Distansen er perfekt.

På siste avdeling er vi usikre. Det er varierende nivå og distansen er nytt. Kan komme overraskelser men vi tror vi har valgt fram de med best sjanse.

Øvrevoll 15. Juli V65Forslag Basert på Analyse
V65-1 Avhengig av løpsutvikling1 / 3-7 / 2-6
V65-2 Ganske Sikker Avdeling (Sikker med to hester)7 / 3 / 2-6 / 1-8-5
V65-3 Avhengig av fronten1 / 6-7-3
V65-41-3-2 / 8-9 /
V65-5 Banker Forslag (Burde Vinne)2 / 8-7-3
V65-6 Åpent Løp5-8-12-4-3 / 2-10-6
Pris 15kr. 50kr. 600kr

Valg: 1 / 3-7 / 2-6

1 Master Bloom ble bortridd sist. Den presset ikke fram noe tempo og tapte mot saktere hester til slutt. 1 Master Bloom må bygges sakte opp og rytteren forventet i stedet at den skulle svare med en gang. Vi tror Nora har forstått dette eller fått instrukser fra treneren om å ikke la det skje igjen. Hesten kommer ut med 65 kg som er ganske mye men vi mener hesten burde være i form og god nok til å være seiersaktuell. Den er best over 2.400 m og med løpsopplegget senest så lignet det mer en 1.800 m løp. Hesten løper også bedre fra midten enn fra utsiden.

2 Mudijmba har en 7. plass langt bak over 2.200 m fra Jægersro. Har ellers ikke vært ute på lange distanser. Har en halvsøster som kom på 2. plass i en Gr.3 løp over 2.100 m. Kodiac har gode avkom på stayer distanser. Denne hesten har en sakte løpstempo. Det er mulig den vil like denne distansen bedre. Er da en outsider.

3 Native Star hadde vi god tro på i fjor. Endte med å komme på 9. plass i Norsk Derby. Hesten skal være bedre på gress og den burde like hvordan vi forventer banen skal være i morgen. Vektmessig så står den bedre enn 7 Ginmann og det er positivt.

4 Cups And Cakes var langt slått over 1.600 m sist. Med tanke på at den var så god over 1.370 m på samme bane i fjor så mener vi at den ikke er i form og i så fall, langt bak her også.

5 Seneschal droppet Norsk Derby i fjor fremfor Bro Park Classic på Gøteborg hvor den kom på 2. plass. Den vant sist med Jan-Erik, men vi tror den vant fordi tiden var dårlig og hestene som burde ha vist seg var ikke tilstede eller i form. 3. juni var den slått overbevisende av Jet Action, og vi mener 1 Master Bloom burde være i stand til å gjøre det samme.

6 Smooth Escape var ikke i form i juni og løpet sist var heller ikke så bra. Vi tror ikke den er i form. “Vi kan ta feil”. I fjor så var den aldri tilbake i sitt beste etter å ha falt i form. Kommer ned fra handicap 88 og på sitt beste forsvarer den minst handicap 85. Har vunnet på distansen men foretrekker uansett 2.160 m.

7 Ginmann vant ganske lett på Gøteborg sist. Vi tror den vil like banen på Øvrevoll torsdag. Har aldri vunnet på distansen men tidligere vært slått med 1 s på Oslo Cup. Med de 3 kiloene den får av 1 Master Bloom så mener vi den fortsatt kan vinne. Vil sikkert være den som tar fronten og bestemmer tempo med mindre 6 Smooth Escape går all in.