Categories
2021 Oktober Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 28. oktober

Løpene er veldig vanskelige. Mye kan skje i dag. Vi føler ikke så sikker på flere løp men viser frem vår egen rangering uansett. Lykke til. Vurder og velg selv, bytt på det dere ikke er enige i.

Det kommer til å regne litt i morgen torsdag tidlig på Øvrevoll. Banen burde være god og rask på kvelden. Dessuten så regnet det på mandag. Så det kommer til å være feste.

https://www.galoppanalyse.no/weather/
Øvrevoll 28. oktober V65Forslag Basert På Analyse
V65-1 Ganske Sikker Avdeling (/ Interessant Outsider)6-3 / 1
V65-2 Usikker Løp6-4-3 / 2-7
V65-3 Enten (Banker Forslag) / Eller, type løp1 Possession / 4-3-6-7-2
V65-4 Ganske Sikker Avdeling (Svak favoritt)5-9-6-11 / 3
V65-5 Verdt med flere (men gode valg)7-9 / 3-1 / Alle
V65-6 Alle Kan Vinne (Vår rangering)2-11-3-5-6-7-1… Alle Egentlig.
Pris 48 kr per hest i siste avdeling.

Valg: 6-3 / 1

1 Crossroad Blues har falt mye i handicap. Den satt på over handicap 80 i fjor. Vi har forventet mer av den i flere dirt løp på rad hvor den ikke har sett ut som en vinner på oppløpet en gang. Den var som best på slutten av sesongen i fjor hvor den fikk to 2. plasser. Står bra til vektmessig. En outsider.

2 Mestre Dos Magos virker for oss til å være for gammel. Den orker ikke miler distanser lenger.

3 Buckybabe vant fem på rad i fjor på denne tiden av året. Etter det den viste sist så mener vi at den er i form igjen. 64 kg er ganske mye og hesten har ikke sine beste løp med Nora men vi mener uansett at den står bra til.

4 Buckyboy er best på dirt og er ganske god på denne tiden av året men den er en klasse svakere enn konkurrentene i dette løpet. Og skal den forsvare sitt handicap så klarer den det på 2.400 m, ikke på denne distansen.

5 Macjack er en av og på hest. Kan være god nok til å vinne men vi vet aldri med sikkerhet når den faktisk vil vinne. Står bedre vektmessig sammenlignet med 6 Purple Ace, og er god på dirt, men helst ikke på denne klassen. Svak outsider.

6 Purple Ace er faktisk god på dirt. Vant kjempelett i fjor, på samme bane. Kommer da ut med 60,5 kg som kan virke som mye mot denne klassen, men er hesten på topp, som vi mener den faktisk er, så burde den ha en ganske god sjanse. Vant med sparte krefter sist på gress. Det som vi liker mest med denne hesten er at den ble kun slått med 1 lengde av Hey Brother, som gjorde det vanskelig for Stroxx Carlras til å vinne sist.