Categories
2022 Januar Meydan Spillforslag

Meydan 14. januar

Valg: 1-8 / 7-2-10

1 Ascot Brass er nok hesten å slå i dette løpet. Banen på Bro Park ligner den på Meydan. Den tapte i september men den ble ridd for passiv. Har ellers bare fine resultater på denne distansen. Vi tror Pat Cosgrave rir den i front eller i front gruppen. Burde være Skandinavias beste hoppe om ikke Silent Night slår den igjen.

2 Dalanijujo var vår første valg på Bro Park i september. Den var litt skuffende den dagen. Burde være bedre forberedt til dette løpet men den er avhengig av en god bane. Jevnt uansett og trippel aktuell.

3 Down On Da Bayou er en dirt hest.

4 Mnasek burde være en dirt hest.

5 Pessemona er trent av Pia Brandt. Det er farlig, hun pleier å ha hestene i god form og vet hvilke løp passer hestene hennes. Kommer ned i distanse for første gang men skal ut fra faren være god på denne distansen. Tidene den har kommet i mål på er ikke så gode. En outsider.

6 Pevensey Bay burde ikke være god nok basert på tidligere resultater.

7 Silent Night kom sent begge gangene i fjor med samme rytter. Vi tror den er bedre enn i fjor men å vinne på 1.600 m er tricky. Den er god nok til å vinne. Plass sjanse.

8 Soft Whisper er hesten i mot som 1 Ascot Brass skal kjempe om å slå! Dette er den klare favoritten. Vant på 1.34,89 på Newmarket og slo blant andre Maamora. Samme Maamora ble slått i 2019 med en halv lengde av Appelina som var på den tiden Skandinavias beste miler hoppe på gress.

9 Stunning Beauty ser ikke ut til å være rask nok for dette løpet. Skuffet i begge sine start på banen i fjor.

10 Wedding Dance ble slått med 6 lengder av 8 Soft Whisper i september. Har en sjanse om banen er myk.