Categories
2022-05-Mai Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 26. mai

Dirt banen: Uvisst, har vært forskjellig på hver eneste løpsdag. Desto mer regn, desto raskere er banen.
Gress banen: God men på en myk side. Det regnet på tirsdag. Banen kan til og med være mer myk enn god siden det regner natt til torsdag.

Dette betyr at analysen vil være mindre pålitelig i dirt løpene.

Øvrevoll 26. mai V5Forslag Basert På Analyse
V5-16 / 5-1
V5-21 / 3-4-6 / 7-8 / 5
V5-31-4-9 / 5-2-3
V5-48 / 4-3 / 1
V5-56 / 7
Pris 3 kr. 18 kr
Øvrevoll 26. mai V4Forslag Basert På Analyse
V4-11-4-9 / 5-2-3
V4-28 / 4-3 / 1
V4-36 / 7
V4-4
Pris — kr.
Analyse Løp 7 Kommer i god tid før løpene.

Valg: 6 / 5-1

1 Twisted var klart bedre enn 4 Moonflash sist men klart svakere enn 5 Macjack. Den største fordelen for hesten er at den går fra lærling til jockey. Det er godt mulig Muriel kan få til noe mer enn Willa sist. Men det som teller negativt er at 6 Perfect Illusion står klart bedre vektmessig. Har en Ok sjanse men står litt svakere enn 5 Macjack og 6 Perfect Illusion.

2 Sir Benjamin løp en god del på slutten sist. Men den har aldri klart å vise mye mer enn det på Øvrevoll i det sist. Løpet den vant på i fjor var på denne distansen, men mot veldig svake hester. Dårlig sjanse. Kan stjele en 3. plass avhengig av formen på de andre.

3 Red Valley så ikke ut til å være i form sist. Vi mener i tillegg at hesten er bedre på en distanse av 1.750 m.

4 Moonflash har gjort fine løp i år. Den var ikke dårlig i løpet sist. Bare litt svakere enn de tre foran, som inkluderte 5 Macjack og 1 Twisted. Den står vektmessig på samme sted som sist, og vi forventer ikke noe ekstra fra hesten så den burde bli slått av de hestene igjen. Den var nære å slå 5 Macjack i debuten men da var banen forferdelig rask, sjansen for at den er det igjen er liten.

5 Macjack har allerede tre løp i kroppen. Vanligvis så er det uproblematisk men to av løpene har kommet på distanser over 2.000 m, og ellers alle løpene med mye vekt. Vi blir ikke overrasket om den ikke viser sitt beste. Men om den gjør det så er den på samme nivå som 1 Twisted.

6 Perfect Illusion vant på en fin måte sist men det var også mot veldig dårlige hester. Banen var også på sitt dårligste den dagen så det sier lite om hvordan den vil prestere nå. Men i fjor var den nære å slå 1 Twisted i mai når begge hadde nesten samme vekt. 6 Perfect Illusion står 4 kg bedre og kommer fra seier med høy vekt. Det er godt mulig den flyr i front. Den har riktig alder til å vise noe mer.