Categories
2022-06-juni jægersro Spillforslag

Jægersro 5. juni

Program

Vöter og Derby Trial dagen!

Jægersro 5. juni V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 Burde Vinne6 / 7-1 / 2-4
V64-2 Sikker med fire5-3 / 7-2
V64-3 Burde Vinne1 / 3-5-6-2 (Enten Banker eller Alle)
V64-4 Hesten å slå (Burde være sikker med fire)3 / 4-6-7 / 1-2
V64-52-6 / 9 / 3-8-7
V64-6 5 Pjerrot
Pris 4 kr. 720 kr.
Kun Forslag. Ikke analyse for V64-6.

Valg: 6 / 7-1 / 2-4


Her er 6 Redirect den beste hesten. Er den i form og blir den ridd bra så taper den ikke. Desverre så har den ikke løp i kroppen. Men det er juni allerede så vi forventer at den skal være i form.

Hesten som er best om 6 Redirect ikke er på sitt beste er 1 Repeat Offender. Den vant dette løpet i fjor, som gikk da på 2.400 m. Vinner tiden ble 2.37,7. Problemet er at 7 Suspicious Boy kom samme dag på 2. plass i Derby Trial, men på 2.35,7!! Egentlig så er 6 Suspicious Boy den bedre hesten! Men vekten kan komme i veien.

Vi tror 2 Primacor kan utfordre både 1 Repeat Offender og 7 Suspicious Boy med 54 kg på denne distansen! Så den kan vinne, men den må løpe smartere enn de to sistnevnte og håpe på at 6 Redirect ikke er løpsklar. 4 Bobcat er på nesten samme linje som 2 Primacor


1 Repeat Offender ble bortridd sist. Den vant dette løpet i fjor på 2.40,-. Det var ike en god tid men den møtte svake hester. Nå møter den bedre hester. Kan vinne på sitt beste men da må den bli ridd betraktelig mer aggresivt enn den ble sist.

2 Primacor er god på distansen. Tiden sist var ganske dårlig men med alle de kiloene den går ned så kan den faktisk vinne. Kom på 2. plass i et Silverhandikap løp på samme distansen tidlig i juli i fjor.

3 Alsimsaam løper ikke distansen. Fra mor sin side så kan den takle det men hingsten den er etter var mer av en sprinter/miler. Vi tviler sterkt på at hesten forsvarer sitt handikap på denne distansen (noen kilo unna maks handikap)

4 Bobcat gjorde det bra i fjor når den vant. Den er da ikke like god som 7 Suspicious Boy som er like gammel, men den kommer ut 12 kg lettere. Det ser interessant ut. Alt er avhengig om hesten er i front. Vi kan ikke helt utelukke den.

5 Black Power er en sprinter. Sprinter. Sprinter.

6 Redirect slo veldig gode hester på slutten av sesongen i fjor. Det er ~4 sek bedre enn 4 Bobcat. Ut fra dette så skal egentlig 4 Bobcat ikke ha en sjanse til å vinne, men den har hatt lengre hvile og vi utelukker ikke fremgang. 6 Redirect på sin side er allerede god. Den kom på 2. plass i Derby mile løpet på Derby dagen, kort slått av Noble Justice. Var senere slått med 1,5 lengde av Buddy Bob. Disse to hestene jeg nevnte sist er handikap ~90 hester. 6 Redirect er en klasse hest, rett under eliten. Den kommer ikke ut så tung fordi lærlingen drar av 3 kg. Og siden den kommer ut med en lærling så tror vi teamet kjører for seier med hesten. Det eneste negative, er at hesten kommer bakfra. Malva er skikkelig god på å komme bakfra, men hesten er ny for henne (i løp) og det er ikke tillatt pisk lenger. En liten obs. Burde være hesten å slå!!! Merk at den slo Derby treeren Grey Flash sist, samt Harry.

7 Suspicious Boy tapte for Harry og Victor Kalejs sist. Vinner tiden var alt for bra for denne hesten. Det beste den har vist hittil er 2.200 m på 2.22,- eller 2.400 m på 2.35,7. Det er 1 sek saktere enn 6 Redirect. I september i fjor var den bedre enn 2 Primacor med nesten samme vekt fordeling. Den har to løp i kroppen og det burde gjelde i dette løpet også. Men 6 Redirect er en bedre hest, og kommer ut med lavere vekt.