Categories
2022-08-August Spillforslag

Øvrevoll 11. august

Denne løpsdagen er veldig åpent. Det er jevne løp og det er også mange til start. Så Øvrevoll byr på en spennende kveld.

De vi har mest tro på er 2 Thunder Sea i V65-2, 9 Ruby Dream i V65-5 og 6 Khurshed i V65-6. Av disse burde Ruby Dream være sikrest. 2 Thunder Sea har én hovedmotstander som er Daniella så ganske god sjanse. Mens Khurshed er bedre enn alle andre i løpet. Om den er i form så vinner den, og etter vår mening så ser den ut til å være i form.

Øvrevoll 11. august V65Forslag Basert På Analyse
V65-1 Veldig Åpent Løp3-10 / 5-11 / 7-1-4-2-6
V65-2 Burde Være En Sikker Avdeling2-5 / 4 / 3
V65-3 Veldig Usikker Løp (Alle?)1 / 3 / 4-2-5
V65-49-5 / 6 / 3-7-4
V65-5 Topp Sjanse9 / 5-3-12-1 / 11
V65-6 6 / 5-2-8 / 10-1-11-12
Pris 8 kr. 180 kr / 800 kr.(med alle i V65-3)
Beste outsidere og link til analysen

Valg: 3-10 / 5-11 / 7-1-4-2-6


Veldig åpent løp. Ikke noe sikker hest. 3 Tangseer ser mest interessant ut i våre øyner.


1 La Mischabel var ikke så god i mai. Den har noe speedy avstamning men distansen virker for kort. Det burde være bedre hester i dette løpet.

2 Circus Girlfriend forventet vi mer av 26. juni på Gøteborg. Den kom sterkt på slutten 28. april og så ut til å ha potensial, men har fortsatt ikke vist nok. Distansen burde ikke være den beste basert på avstamning.

3 Tangseer liker vi at den er etter Red Jazz. Den var speedy tidlig i karrieren og har som regel raske avkom, sprintere og gress hester spesielt. Avstamningen fra moren sin side er ganske speedy også. Den ser veldig interessant ut. Den har ikke løpt siden i fjor. Burde være i god form og stallens amatør rytter rir den. God outsider.

4 Honorah har sprinter avstamning også, men den var ikke så god sist. Banen er mykere enn sist som burde faktisk være en fordel for denne hesten. Kanskje en svak outsider.

5 Canmore burde ikke være så “dårlig”. Den var ganske rask i front i debuten men på to løp over 900 m så har den ikke vært rask nok. Var da bare slått med 3 lengder sist og på en mykere bane og svakere motstand så har den en sjanse.

6 Arkangel burde ikke være ferdig utvikler ennå. To hester ut av Broughtons Peals har blitt ferdig utviklet og klar til racing som 4-åringer! Men vi har ikke sett hesten. Om den skulle være ferdig utviklet så burde den ha en sjanse. Outsider/svak.

7 Lexington Avenue har nylig byttet trener. Burde være best på dirt men ikke så verst på gress heller. Det blir årets andre løp for hesten. Den burde være god nok til å vinne basert på avstamningen. Obs. Outsider.

9 Arne har ikke sprinter avstamning og svake resultater. Vi har ikke sett løpene, men basert på resultatene så ser det ikke så lyst ut.

10 The Prince har sprinter og gress avstamning. Den er spennende. Kommer også fra å løpe på all weather som ikke burde være hestens beste underlag. Har fått handikap 69 som er ganske bra utgangspunkt i et maiden løp. Obs. Ser ut til å være rask nok de første 600 m. Kan godt vinne.

11 Started It All løpte bra sist. Kan vinne et sånt her løp. Ikke hesten å slå.