Categories
Bro Park Oktober 2020 Spillforslag

Bro Park 7. Oktober

Vi velger flere i V4-4 fordi vi har lite tro på 12 Realize Rock med så mye vekt og tidligere prestasjoner. Vi velger derimot 5 Houston Heat som banker i V4-2 fordi den så sterk og rask i sin avslutning i sitt siste løp. 1.400m skal ikke være noe problem. Alternativt, så anbefaler vi å dekke seg med 8 Augustus Caesar i V4-2 og velge færre i V4-4. Uansett synes vi tre hester i V4-1 er for det beste. Ingenting kan gå galt på 1.000m

Pris 192kr.
V4 forslag
V4-1 – Ganske sikker avdeling 6-3-7 (5)
V4-2 5 – Houston Heat (8)
V4-3 10-7-5-3 (1)
V4-4 12-1-5-9-10-7-2-4

Våre valg: 6-3 / 7-5 / 1

Her er det få som er spesialister på akkurat 1.000m. Vi tror dette gjelder 3 Perfect Girl Ester, 5 Ousden House og 6 Freemanip. Desverre så kan vi ikke si dette med sikkerhet fordi det er veldig få 1.000m løp i skandinavia. Men av de nevnt ovenfor, så burde 6 Freemanip være den beste. Vi tror dette er vinneren.

Vår første valg er 6 Freemanip fordi den kom til Sverige med handicap 90 og utfordret de beste på den tiden. Det har gått mange år men hesten er fortsatt rask og vi kan se at den er i form ut i fra 2. plassen sist. Verst i mot er favoritten 7 Stolen Tango. 6 Freemanip, tapte nemlig for denne i fjor over 1200m. Men vi tror at i motsetning til det løpet, så vil 7 Stolen Tango finne det vanskelig å ta fronten og innerste spor. 5 Ousden House og 3 Perfect Girl Ester skal være raskere ut. Og det betyr 7 Stolen Tango vil bli nødt å ta en bred sving, noe som vil koste den mange lengder.

Dette betyr at vår andre valg faller på 3 Perfect Girl Ester i stedet for 7 Stolen Tango. For hvis den skal ta fronten uansett, så vil den slite seg ut for mye og for tidlig. 3 Perfect Girl Ester har ikke bært så lite vekt i år og vi tror den vil sette pris på det. Vi ser også at den er i form, sist den var på dirt, så var den kun slått med 1 lengde. Og Jacob + Julian er en farlig kombo!

Som tredjevalg så tror vi 5 Ousden House og 7 Stolen Tango står ganske likt. Førstnevnte har skuffet siden den vant i Mai men det har kanskje noe å gjøre med hvordan hester har blitt angrepet i Sverige og Frankrike av folk. Vi satser på at hesten har det bedre nå og 1.000m dirt skal passe bedre for hesten enn 1.200m, siden den liker fronten så mye. Og 7 Stolen Tango er et veldig god hest som er i super form. Løpet sist var kjempebra. Skal nå 11 kg ned.

Ellers, så er 1 Tatlisu en god valg. Den var ganske fremme mot Mr Stenson og takler dirt. Ut fra det løpet, så hadde den klart en bedre plassering om distansen var 1.000m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *