Categories
Bro Park Oktober 2020 Spillforslag

Bro Park 7. Oktober

Våre valg: 12 -1 / 5-9-10-7-2-4

Her skal 12 Realize Rock i utgangspunktet bare vinne men vi har våre tvil. Dette på grunn av vekten den bærer. 64 kg er mye for en så lang distanse og gjør det vanskeligere å starte “finishen”. En hest med mange lengder inn i oppløpet kan være for mye å hente mens denne kan også finne seg i trafikkproblemer.

Vi dekker favoritten 12 Realize Rock med nesten alle. 12 Realize Rock tapte mot flere av de han møter i dag 3. Juni med 54 kg og skal ut nå med 10 kg mer.

Så vi dekker med 1 Sir Duke som har hatt en fin kampanje, 2 Janice fordi den var ikke langt bak sist og hesten trener på Bro Park, 4 Garcia fordi den vant på distansen, uansett om vi har våre tvil rundt om denne takler dirt, pga. avstamningen, 5 The Gurka fordi Jacob kjenner hesten godt og vant den dagen favoritten 12 Realize Rock var fjerde, 7 Man In The Moon pga. nye eiere og at den endelig er tilbake på dirt, 9 Foxcatcher fordi den var kun slått med nese av 5 The Gurka, og 10 Philadelfia fordi den har ujevne prestasjoner, er i form, liker dirt og kan godt vinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *