Categories
jægersro Oktober 2020 Spillforslag

Jægersro 11. Oktober

Duca Di Como!

Denne løpsdagen tror vi kan by på flere overraskelser. Lykke til.

Pris 180kr.
V64 forslag
V64-1 4-6-1 (2-7)
V64-2 4-8-11-10-5-9
V64-3 8 – Duca Di Como
V64-4 8-4-6 (10)
V64-5 8-7 (4)
V64-6 7-3-1 (13-5-9-8-10)

Våre valg: 4-6-1/ 2-7

Først av alt så tviler vi på at løpet blir vunnet av noen utenfor kvartetten 1 Es Raco, 2 Mystic Town, 4 Breakdancer og 6 Dardenne. Dette fordi det er snakk om hester opp i ~90 handicap som klarer en god tid og er raske på en dårlig dag.

Om det skulle komme en overraskelse og alle bli slått, så mener vi 7 Hot Chocolate har en god sjanse til å klare det. Vi forventet mer av denne hesten i fjor. Nå har den hatt ett år mer av utvikling og Jacob har aldri ridd den med så lite vekt. Vi merket at Jacob holdt tilbake mye sist den møtte 2 Mystic Town på et rolig tempo løp. Men til tross for det, så var den bare slått med en halv lengde. Hesten står nå 3 kg til bedre og med tanke på at hesten ikke har blitt kjørt hardt i år, så kan den godt overraske nå. Banen på denne tiden av året er mindre løs.

Men om vi skal velge en førstevalg, så faller dette på 4 Breakdancer etterfulgt av 6 Dardenne. Vi har håp om at 1 Es Raco endelig blir ridd riktig under Martin Rodriguez og liker ikke 2 Mystic Town så mye til tross for 3. plass bak I Kirk i Juli.

På dette løpet i fjor vant 6 Dardenne over 4 Es Raco. Nå står 6 Dardenne 1 kilo til bedre men i motsetning til i fjor så blir den ridd av Andreas Tapia. Man kan lett tro at 6 Dardenne ser mye svakere enn i fjor basert på plasseringene men vi tror den er sterkere, den har bare møtt langt bedre motstand på baner den ikke takler bra og med høy vekt. Vi tror den er med å kjempe om seieren men vi velger fortsatt 4 Breakdancer over denne fordi den kun har løpt 4 løp i år. Og den viser fremgang hver gang. 4 Breakdancer skal være noen lengder bedre enn 6 Dardenne uansett hvordan banen er, men vi har sett flere ganger at Elione kommer for sent eller fra dårlig posisjon med hesten så vi tør ikke sette den alene.

1 Es Raco har klasse, den viste det i Dubai og senest i Bro Park da den var 2 lengder bak vinneren etter et løp hvor den var sist inn i oppløpet. Det var snakk om gress de to gangene, og vi mener hesten er bedre på gress men så har hesten trent på dirt og Jægersro siden den ble kjøpt. Den har gode resultater på dirt og skal være god nok til å utfordre 4 Breakdancer. I fjor var den en halv lengde bak denne og ~1 lengde bak 6 Dardenne. Men det er tøft for 3-årige hester å sprinte raskere enn eldre hester. Med utviklingen vi har sett nå og med ny rytter så har vi håp om at den kan vise det. Den ble godt ridd under Jacob i Mai hvor vi tror hesten var sliten fra før og ikke i toppform. Siden mener vi hesten har blitt ridd feil. Den er nå i toppform med en rytter som er god ut fra startsboksene.

5 Mr Stenson har vi også ventet på lenge men den finner seg alltid uten en fri linje å avslutte på. Skal kunne utfordre 2 Mystic Town men vi tror den taper for mye på Jægersro sving. Men med vekten så har den fortsatt en liten liten sjanse om den er først inn og ut av svingen.