Categories
Bro Park Oktober 2020 Spillforslag

Bro Park 18. Oktober

Spennende løp i dag! Vi får se om Queen Rouge i V64-5 vinner med flere lengder enn sist eller må se seg slått som i fjor på Breeders’. Om Avkommet til American Pharoah, Kingof Pharoahs i V64-4 er så god som han har vist seg på Øvrevoll eller må se seg slått av svenske hester som Privilegiado to år siden!

Men det blir andre spennende løp også. Vi har god tro på Dancing Rock i V64-3 og Shaken Not Stirred i V64-6. Begge til gode odds!!

Pris 96kr.
V64 forslag
V64-1 – Alt Kan Skje Avdeling 12-11-5-2 (3)
V64-2 – Dagens Sikreste Avdeling 7-4 (5)
V64-3 – Dagens Jevneste Og Vanskeligste Avdeling!! 12-7-1
V64-4 – Dagens Sterkeste Førstevalg 3 Kingof Pharoahs (7 Like A King)
V64-5 – Dagens Nest Sterkest Førstevalg 11 Queen Rouge (12-1-5)
V64-6 10 Shaken Not Stirred – 4-7-1 (3)

Valg: 12-11-5-2 / 6-10-1-9 / 3

1 Sharp Eye har en fjerde plass på samme distanse og underlag fra Mai i år. Ikke langt slått. Men hesten har hatt flere svake løp. Vi forventet den skulle gjøre noe bedre sist. Vi er ikke tilfreds med formen den viste sist og med 61 kg så ser det ikke sp bra ut vektmessig. Hesten er egentlig ikke en 1.600m spesialist.

2 King Richard hadde vi som banker sist. Det var et skuffende løp, hesten/jockey ga opp i svingen. Vi mener hesten bærer for mye vekt men siden vi hadde den sist på lengre distanse og hardere løp, så prøver vi igjen.

3 Fidji er halvsøster til Kashgar og Martelle. På potensial så tenker vi at den har en sjanse til å vinne. Dessuten så har den gode løp. Problemet er at den ikke har løpt siden Juni og at den var strøket på Øvrevoll sist. Bedre enn en outsider er den ikke, og dette basert på at den er i form hvilket vi tviler.

4 Bright Light har ikke overbevisende løp på dirt, og dette med grunn. Moren var en gress hest.

Moren til 5 One Star var tredje i Svenskt Oaks. Både moren og søsteren klarer seg på stayer distanse og vi tror derfor denne hesten ikke vil ha noen problemer med 1.600m. Merk at hesten debuterte i år som 4-årig, og har siden harr bare gode plasseringer. Malin kjenner hesten best og Annika har hesten i form. Vi tror det er mulig den kan overraske.

6 Milton har ikke vunnet siden den vant over denne distansen tidligere i år. Har vært veldig nærme flere ganger og bærer god vekt. Skal sees med god sjanse.

7 Shepherd Gate vant så vidt under Shane i Gøteborg. Nå er det høyere vekt på et underlag som ikke er favoritten på en handicap som kan ansees for å være høyere enn vanlig. Lite sjanse.

8 Tatum har ikke vært god på dirt så vi tviler den slår disse med så høy vekt.

9 Ellis St Martin hadde vi sist og ble tatt igjen av flyvende 12 Castashadow. Går opp for mye i vekt.

10 Hootenanny er sikkert ~2 lengder foran (vanligvis) 9 Ellis St Martin men slår neppe 12 Castashadow ut fra den tiden den klarte. Det andre problemet er at den fikk det beste løpet den kunne ha sist. Blir neppe det samme igjen. Hadde startsspor 1 da den vant og holdt seg til railen hele løpet. Nå vil den tape mange lengder på utvendig spor og om den kjemper seg til front så vil den ha et høyere tempo enn det hesten klarer og slite seg tidlig.

11 Oyster Six har flere plasseringer på denne distansen på Jægersro. Endret nylig eier og bærer ikke så mye vekt. Merk at den har gått ned 5 kilo i handicap de siste fem løp. Jægersro hester er vanligvis bedre enn Bro Park dirt hester og vi tror den her kan være litt skjult. Om den er i form, hvilket vi ikke kan si noe med sikkerhet (pga. distanse og underlag), da kan den vinne. Den beste hesten i løpet til noen andre viser noe bedre, er 12 Castashadow som fikk 75 i handicap. Og 11 Oyster Six får 4 kg av denne når den tidligere i år var ranket høyere.

12 Castashadow vant på en veldig god tid og dette gjorde den lett. Problemet er at den skal opp 10 kg fra den seieren. På en annen side så er det fortjent. Hesten slo faktisk Mr Kygo, som vant Mischa Kanns Minneløp, med flere lengder. Om denne var ute i dette løpet, med samme vekt så hadde den vunnet lett og det så ut som 12 Castashadow var minst like bra som denne.

13 Meandro har gjort det bra i år. Bærer lite vekt i dette løpet og gjorde det enormt bra da den ble slått av Karen From Finance på gress. Det som er bra er at den er god på dirt også. 3,5 lengder bak See You Soon er kjempebra. Men med tanke på hvor mye den har høynet seg i handicap i det siste, så blir det en outsider av en outsider for oss.

14 Midnight Oil liker vi ikke

15 Luna Kalejs liker vi heller ikke.