Categories
jægersro Oktober 2020 Spillforslag

Jægersro 25. Oktober

10 Charter Party i V64-2 som banker. Vi mener også det blir straffespark for 6 Deadline Day med dyktige Ulrika. Ellers minner vi dere på at Jægersro er en krevende bane! Det blir ikke så lett for 10 My Purrfect Tale som på Bro Park. Og 3 Bearfoot har en god sjanse med Cornelia!

Pris 72kr.
V64 forslag
V64-1 1-2-7-6
V64-2 10 Charter Party
V64-3 3 Bearfoot (1-2-8)
V64-4 5-1-4
V64-5 12-1-4 (6)
V64-6 6-7 (2-10)

Valg: 1-2-7-6-3-10-8 / 9

1 Cheese Cake skal være bedre på gress. Fikk sine beste resultater på det underlaget. Men skal kunne takle dirt også. Og den ligger så lavt i handicap at den kan overraske. Har en halvbror på handicap ~90 som taklet dirt, samt moren som hadde noen plasseringer på underlaget også. Er fortsatt 3 år og dere vet at 3-årene dukker opp rundt denne datoen!!
I april kom den i mål på 1.53,8 i en Maiden, mens på samme dag, vant 6 Tindalltrendeagle på 1.52,8 med 60kg i en Bronshandicap. Å forvente en forbedring av 1 sekund er ikke mye for en 3-åring. Spesielt med tanke på at tiden i seg selv var allerede “dårlig”. Med 56.5kg og startsspor 1 kan det være mulig.

2 Mr Naught Boy står bra til. Går ned flere kilo fra løpet 12. August mens favoritten 3 Toshaway går opp 3kg. Og vi mener den fortsatt er i form basert på 3. plassen bak Argos, med 67kg.

Vi ble overrasket over at 3 Toshaway vant sist. Men da klarte den det med 55kg. Vi tviler på at han klarer å vinne dette løpet med 64kg når hesten har gått opp 8kg i handicap, de siste tre løp allerede.

4 Gift Of Youth må først bevise noe.

Det var mye håp rundt L’Opera tidlig i sesongen. Har nå byttet til Marie Lustig sin stall. Vi er litt overrasket over ryttervalget. Men vi likte ikke de to siste løpene til hesten.

Tindalltrendeagle så sliten ut sist med 58kg. Vi tviler litt på at den har mer å gi men så sitter den på riktig vekt med en god rytter på! Handicapsmessig så er den på riktig vekt til å slå til igjen.

7 Amazing Halo var god mot Monaya og så sviktet den veldig mot 3 Toshaway. Men vi har mer tro på at 7 Amazing Halo løper likt eller bedre med 6kg til enn at 3 Toshaway klarer det samme løpet i front med 9kg ekstra! 7 Amazing Halo hadde dårlig startsspor sist.

8 Furme har vi ikke likt i hele år men det var fordi den møtte andre 3-åringer som var bedre. Nå er den ned i handicap 69 mot langt svakere 3-årige hester og eldre hester med ingen store ambisjoner. Problemet er vekten. Men er den godt trent, og kommet seg over “Halten” fra forrige måned, så kan hesten godt overraske sammen med Elione Chaves. Men vi sette henne ~1/2 lengde bak 3 Toshaway. Verdt å nevne er at den langt saktere tempo kan bety en stor forandring i denne hesten.

Ut i fra løpet 26. August, så mener vi 9 Ko Zinzun burde ligge bak 8 Furme.

10 Purrfect Tale vant på Bro Park dirt noen dager siden. Så den takler dirt. Men alle takler dirt på Bro Park. Jægersro dirt bane er noe helt annet. Og det er om å være på det innerste sporet. Med startsspor 10 vil dette være vanskelig. Vi så ikke at hesten hadde en utrolig speed sist. Og husk, hesten vant fra front fra innerste spor! Går fra startsspor 1 til 10 hvor første sving kommer straks de starter. Vi ser ikke mange frontrunnere, men det skal fortsatt være vanskelig, og blir den nødt å holde en litt høyere tempo, ja, da blir den sliten før mål!