Categories
Bro Park November 2020 Spillforslag

Bro Park 1. November

Et vanskelig V64 omgang hvor vi tror mange vil falle på første avdeling! Bedre å velge flere, 1 Plantstepsdream er en favoritt i fare. 11 Von Blucher kan bli dagens overraskelse mens 2 Gold Tyranny og 8 Victor Kalejs er nok de sterkeste i V64-5.

Pris 320kr per hest i siste avdeling!.
V64 forslag
V64-1 2-5-6-1 (9)
V64-2 3-4-7-8-1
V64-3 2-11 (10)
V64-4 8-7-5-3
V64-5 2-8 (5-3)
V64-6 Alle 15

Valg: 2-5-6-1 / 9

1 Plantstepsdream er det åpenbare førstevalget i dette løpet. Den møtte Duca Di Como sist og var bare slått med 8,5 lengder. I tillegg til dette så vant den på meget god tid på samme bane som nå, 13. Mai i år. Men vi synes ikke det er nok til å sette den som banker. Vi har store tvil rundt om denne kan faktisk vinne. Amon Ra er en handicap ~84 hest som slo 1 Plantstepsdream i August. Så 1 Plantstepsdream er ikke all verdens Best! Ikke overlegen i det hele tatt. Ikke minst med tanke på at den skal være best på Jægersro – hesten trener på Jægersro.

Vi liker 2 Visiteur Du Pom. Over distansen, så mener vi at den er best på Bro Park dirt. Den har også en meget god startsspor og er raskere ut av startboksene enn 1 Plantstepsdream. Legger den 1 Plantstepsdream bak seg og tar over fronten og railen så burde den ha den beste sjansen i dette løpet. Dessuten så mener vi hesten er i toppform. De løpene på gress var fantastiske. Hesten vil takke for distansen og underlaget nå!

Vi liker også 5 Arabianranta. På det løpet 1 Plantstepsdream vant i Mai, så var denne tredje, kun 3 lengder slått. Den står nå 6kg bedre. Dessuten så er 5 Arabianranta mye bedre med lavere vekt enn høy vekt. Den gjør godt bruk av den. Men det er ikke bare derfor vi liker den. I fjor vant Step’s Divine dette løpet med 53kg foran Master Blaster med 61kg. Blir det noe av det samme, stpr 5 Arabianranta og 6 Flying Barrel på tur til å vinne.

6 Flying Barrel gjorde sin første start i år 14. Oktober på Øvrevoll. Vi mener det løpet var en preppløp for dette løpet. Første premien er verdt 83.000kr. Hesten gjorde det så bra at den var bare slått med 1 lengde mot hester så gode som We Got The Boss og Abolish. Nå skal den ut med enda 4kg mindre på en bane den kjenner og har vunnet på før. Cornelia er også “on fire” for dagen og hester med 51kg er vanskelige å slå! Vi liker denne hesten fordi den ser mye bedre ut enn noen år siden, sterk og rask og med den vekten så står den veldig bra til om den skulle forsvare en handicap på ~80.

Som outsider mener vi 9 Lushes Lashes ser interessant ut. Vi likte det løpet på dirt over 1.000m hvor den kom rask mot slutten. 57kg er passe vekt og hesten har gode resultater på samme distanse og underlag fra før av. Det er opp til rytteren om hun klarer å heve “nivået” på hesten, nok til å vinne.

4 Globemaster var ikke så rask som vi forventet sist den løp. Med det hesten viste så burde det ikke være nok her. Og det har lite å si om det var fordi den var sakte ut at startsboksene eller fordi den ikke tok fronten. På oppløpet så viste den ingenting. Og å ta fronten i dette løpet er alt for vanskelig.