Categories
Bro Park Juli 2021 Spillforslag

Bro Park 11. Juli

Kanskje myk bane.

Vanskelige løp. Vi har ikke sikre valg men flere oustidere.

Vi synes lærlingen Angelika burde vinne med både 5 Magic Johnson i V64-3 og 10 Shaken Not Stirred i V64-6 men.. hun har sviktet oss tidligere på ganske sikre ritt!

Bro Park 11. Juli V64Forslag basert på analyse
V64-1 Burde Være en Sikker Avdeling5-7-3 / 4-13-14-12
V64-2 Burde Være en Sikker Avdeling3-7-8 / 1-4-2-6
V64-3 Gode Valg5-2 / 6-8
V64-4 De fleste kan vinne8-11 / 4-6-3-5
V64-5 Sikker Avdeling8-2-3-7-6-5
V64-6 10-5 / 7-3 / 2-11
Pris 432kr. 864kr.

Valg: 5-7-3 / 4-13-14-12

1 Red Coultish sin 5. plass i Guineas Consolation er ikke så dårlig. Har flere ganger vist godbiter i løp men det er aldri nok. Faren var en sprinter.

2 Pretty Pretty Rose har ikke vært ute på gress enda. Hallucinate sine avkom er ofte bedre på dirt. Moren sine avkom har hittil oppnådd maks handicap 72.

3 Rubinstein er helbror til Barny. Vi tror 1.750 m blir for mye men den var faktisk ganske god sist. Vi tror ikke den vinner men det er de andre som må vise noe først. Dette er hesten å slå. Handicap 79 er derimot for høy for denne hesten på denne distansen.

4 Dancing Rock skal være bedre på lengre distanser. Den løpte ikke mye første gang på gress men det var også hestens debut. En joker. Faren sine beste avkom er gode på gress og til distanser over en mil. Outsider. Shane rir og det burde bety noe. Hesten var da halt på slutten av mai. Men vi tror at en måneds pause er mer enn nok til å være i god form.

5 Ittmaam tror vi er dagens outsider. Hesten har ikke debutert ennå men den var utrolig god i sitt kval-løp. Hesten har japanske røtter, moren har flere gode og høyt handicappede hester som søsken og Screen Hero var en stayer hest. Vi tror distansen hesten kommer ut i nå burde være perfekt. Et veldig godt kjøp av Kahlil, som betalte ikke mer enn £800 i en Tattersalls auksjon.

6 Bearded Lady mener vi skal være en dirt hest. Viste ingenting på myk gress bane sist. Var også sliten på slutten. Moren var ikke god på gress og faren sine avkom er best på dirt.

7 Precious Cayenne tror vi har en god sjanse her. Løp på og kom rask mot slutten 20. juni. Hesten lå sist på inngangen til oppløpet og den var bare slått med 3 lengder. Distansen er 350 m lenger og det burde den like.

8 Our Princess mener vi skal være en gress hest. Den var litt urutinert sist men vi tror ikke den gjorde det dårlig. Klarer 2.000 m i løp. Kan være noe til trippelen.

9 Prima Kalejs mener vi er for kortere distanse. Vi tror den kan strekke seg til dagens distanse men den vil ikke være like rask som over 1.400 m. Vi tror den brukte alt av krefter sist. Vi så at 7 Precious Cayenne nærmet seg.

10 Ithaca slet med tempoet sist. Vi tror 9 Prima Kalejs er bedre.

11 Wake Up trodde vi skulle like gresset. Den hadde railen det meste av løpet og klarte ikke å vise noe. Det kan være fordi den ikke likte å være omringet av hester. Vi tror taktikken blir å sende hesten i front denne gangen. Kan overraske med seier, resultatene er ikke så dårlige. Moren likte denne distansen og hesten er etter Appel Au Maitre.

12 Skyler ble fullstendig sliten sist. Vi spilte den sist. Kanskje er den bedre på gress. Faren Nova var en gress hest og det samme var moren. Vi ser at denne distansen ikke har vært en hindring tidligere siden den klarer å oppnå en god plassering over 1.600 m på tung bane.

13 Natasha Romanova har en sprinter far men moren er ut av hoppen Cosmodrome som var god på lengre distanser. Den har en utrolig god kval-tid på dirt. Står den distansen så er den nok farlig. Hesten har gress avstamning.

14 Stick Together gjorde det bra 30. mai på Gøteborg. Sviktet så senere på Bro Park, men som dere kan se så var banen myk da. Skal ut med lav vekt pga. lærling. Kan være spennende. Hesten er halvbror til både Shalalee som var en veldig god miler, og Nelson Jr. Begge oppnådde over handicap 80! Vi husker at vi hadde denne hesten som banker i sitt debut løp. Den ser ut til å være bedre på gress. Outsider.

15 Just Me var slått med flere lengder og den så ikke sterk på slutten. Moren var en sprinter.