Categories
2021 September jægersro Spillforslag

Jægersro 1. September

Få hester denne løpsdagen. Vi vet ikke hvordan banen kommer til å være så det kan hende det blir overraskelser. Men det ser ikke ut som det er verdt å velge mange hester per løp så vi prøver oss på maks to hester per løp. Vi synes uansett det er en god mulighet til å plukke penger til løpsdager som kommer.

Det blir bedre løp til helgen, spesielt på søndag på Klampenborg. Det er ellers GS75 på Bro Park snart som er verdt å følge med- stor jackpot.

Jægersro 1. September V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Banker1 Marta / 4
V4-21-3 / 5
V4-31-5 / 4
V4-4 Banker Potensial10 / 9-4 / 3-5-1
Pris 8 kr. 36 kr.
https://galopptips.eu/spillforslag/2021-09-01-jaegersro/
Jægersro 1. September V5Forslag Basert På Analyse
V5-1
1-5 / 4
V5-2 Banker Potensial10 / 9-4 / 3-5-1
V5-31-2-4-5
V5-43-2 / 1-5
V5-5 Kan by på overraskelse!1-2 / 5-3
Pris 32 kr. 144 kr.

Valg: 1 Marta / 4

Det er flere hester med flere svake prestasjoner uten tydelige grunner. Alle har vunnet i år men unntak av 1 Marta. 4-årige hester pleier å slite i sesongen og både 2 Xcalibur, 3 Sel Sea, og 6 Harry har allerede vunnet i år. Hvis det var vanskelig å forsvare sitt handicap i starten, så er det enda vanskeligere nå. Forøvrig så kommer alle tre ut med ganske høy vekt.

Så, som vi ser det, så burde 1 Marta vinne. Den eneste som kan utfordre er 4 Orb Craft, og dette bare i tilfelle 1 Marta misser starten, eller blir bortridd.

1 Marta overrasket med en god 2. plass sist i et veldig høy klasse løp. Den har stigende form og distansen burde ikke være noen problem. Vi tror Alina har en veldig god sjanse. Dette fordi av alle hestene i feltet så er dette den som har best klasse.

2 Xcalibur blir overraskende nok ridd av Jacob. Det er rimelig å anta at det er hesten som står best til, av hestene til Lennart, men vi er ikke så sikre. I mai slo den flere av de hestene den møter nå men det var tett i mål og det skjedde tre måneder siden. Hesten har gått 4 kg opp i handicap siden sesongen startet og ikke hatt sine beste løp i det siste.

3 Sel Sea har en utrolig sterk avslutning. Men vi har ikke sett noe av det siden mai i år. I likhet med 2 Xcalibur så har den gått opp i handicap i år og står 2 kg høyere enn når sesongen startet.

4 Orb Craft fikk et ideelt løp nest sist med Sandro De Paiva. Klemmet railen og hadde ingen problemer med å øke tempoet når det gjaldt. Av alle Lennart sine hester tror vi denne står best til. Den har i motsetningen til 4-årige hestene, ikke gått opp i handicap, og slo i juni, Plantstepsdream, en hest som klatret seg til handicap 90 i år. Desverre så sier tidligere statistikken at 1 Marta har den slått. I fjor så møttes de to ganger, og 1 Marta slo den begge gangene med 5-6 kg mer på ryggen.

5 Repeat Offender møter alt for gode hester. Av det vi har sett så vinner den mer på Bro Park enn Jægersro og når den vinner på Jægersro så er det med ~60 kg som indikerer at den slår svakere hester enn seg selv og disse er ganske høyt handicappet.

6 Harry har gått 1 kg opp i handicap siden sesongen startet og den eneste gode plasseringer på Jægersro var når den vant over 3.200 m (52 kg). En distanse ikke mange takler. Over denne distansen har den ikke sterke prestasjoner og her kommer den ut med nesten toppvekt.

7 Xit har en veldig ustabil prestasjonskurve. Den 3. plassen bak Espen Hill er god. Løpet sist var forferdelig. Og her møter den flere neste topp hester i tillegg til 1 Marta som er en topphest. Den har aldri vært ute på et så tøff løp og hverken tider den tidligere har løpt på over denne distansen, eller prestasjoner, indikerer at den kan vinne her.