Categories
2021 September Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 2. September

En V65 med løp på gress og dirt. Gress banen er veldig god, den er målt til 3.9. Kanskje bedre enn på derbydagen. Dirt banen burde være litt tørr, avhengig av hvor mye den blir vannet i dag. Så vi tror ikke den blir rask.

Øvrevoll 2. September V65Forslag Basert På Analyse
V65-1 Sikker Avdeling2-5-7 / 4-3
V65-2 Ganske Sikker Avdeling1-3-5 / 6-2
V65-3 Dagens Banker1 London Rock / 4
V65-4 Ganske Sikker Avdeling6-5-3
V65-5 Vanskelig Løp3-6 / 11-7 / 1-8-4 / 2-12-10
V65-6 Ganske gode valg/sjanse5-6 / 9-1
Pris 108 kr.  

Valg: 2-5-7 / 4-3

1 We Got The Boss kommer ut med for mye vekt. Den har vunnet med 62 kg, og har en andre plass med 64 kg, men aldri på denne distansen. Og den møter veldig gode hester her.

2 Simply Minds er hesten å slå. Den er i kjempeform, kommer ut i sin kanskje beste distanse og har potensial for å være en banker. Men vi tror ikke seieren er så sikker som den ser ut. Den møter en 5 Face Of Energima som sakte har kommet i form igjen, samt 7 Khurshed som hang innover i banen og fant seg til slutt innestengt over nesten hele oppløpet. Alle tre var med i samme løp 12. august. Men der 5 Face Of Energima vil vise samme speed med 4 kg mer, vil troligvis 2 Simply Minds løpe litt saktere med 4,5 kg mer. De var bare 1,5 lengde unna hverandre i det løpet. Over 1.800 m så er også tempoet litt saktere, og det er en fordel for 5 Face Of Energima. Når det kommer til 7 Khushed, så var denne slått med 2 lengder av 2 Simply Minds, men der 5 Simply Minds fikk det ideelle løpet, ødela 7 Khurshed løpet for seg selv. Den hang innover i det den skulle passere alle når det var ~300 m igjen. Malin var uheldig i det løpet.

3 Seven Nation Army har flere gode løp i år. Den vant sist og slo ganske gode hester. Men vi tror den møter hester på en klasse som er litt høyere enn det den klarer å slå.

4 The Kid har aldri vunnet over 1.800 m. Ryttervalget er “thumbs up” og vekten peker til at den kan være farlig. Hadde løpet gått over 1.980 m hadde 4 The Kid vært vår førstevalg. Desverre så sliter den litt på denne distansen, og vektmessig så står 5 Face Of Energima bedre. En god plassering er mer en aktuell. Og kan vinne om andre ikke har en god dag, men veldig outsider. En veldig kapabel hest.

5 Face Of Energima er som vi nevnte tidligere farlig i dette løpet. Har møtt denne klasse hester flere ganger på rad og skuffet. Men det har vært over 1.600 m. Den er på vei opp i form og løpet 12. august viser oss at den snart vinner. Løpet sist er å glemme. Tempoet var for høy, distansen for kort, og det var for mange hester foran.

6 Buckyboy er en dirt hest.

7 Khurshed var vårt outsider sist. Vi var veldig forbøyde med prestasjonen til hesten. Den viste oss at den har klasse. Desverre så løp den innover på finishen og fikk avslutningen sin ødelagt. Går opp noen kg opp i vekt men det skal den takle. Obs på denne. Er uansett med å fighte om en trippel plassering.

8 Smooth Escape har ikke noen seier over distansen. Om den skal vise seg på denne distansen må banen være myk/tung.