Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 12. September, Breeders’ dagen

Valg: 7-15 / 9-8-3 / 10-1

1 Swiss Doctor har vunnet på distansen tidligere. Løpene på Bro Park har da ikke vært så gode. Den så ikke ut til å ha fått nok feste de to gangene den har vært der. Men den var heller ikke sendt i front til å vinne som når den vant på Gøteborg. Har en outsider sjanse.

2 Ithaca er ikke god nok. Den 3. plassen den har er faktisk veldig god men den fikk en rolig reise innvendig mot få hester. Får det neppe i dette løpet. Alle er med å vinne i et Sundayspecial.

3 Ruby Tuesday må vi insistere er ikke en gress hest. Avstamningsmessig er den sterkere på dirt enn gress. Har gått 4 kg ned i handicap siden sesongen startet. Den har vunnet over 1.100 m og 1.600 m dirt på Øvrevoll tidligere så distansen skal ikke være noe problem. Det positive er at den har en 2. plass på Gøteborg på 1.200 m. Det er den beste plasseringen den har på gress. Er den avhengig av pisk for å løpe på gress så har den en liten outsider sjanse her.

4 Tatum går for mye opp i vekt.

5 Sharp Eye er en dirt hest. Veier for mye.

6 Dimeadance er en dirt hest. Ble sikkert valgt bort av Andreas Tapia.

7 Astron er hesten å slå. Nathalie bortridde han to ganger på rad. Nå får hesten Nora tilbake. De vant samme på Øvrevoll på en lignende distanse ikke så lenge siden. I de to seneste løpene, og etter det vi så, så var hesten i toppform. Så den burde være i form til dette løpet også. Løpte på banen i fjor i Breeders’ Trial og gjorde et godkjent løp. Det eneste som kan slå dårlig er regnen som kommer. Den har hittil ikke løpt bra på en myk eller tung bane.

8 Cromer vinner og vinner og vinner. Den vant til og med på en myk bane ikke så lenge siden på selve Bro Park. Skal ha en sjanse her siden den alltid kommer bakfra. Men har aldri vunnet over 1.200 m. Outsider.

9 Fast And Free er hesten å slå om den er i form. Vi tror den kan være det. Sist fikk den 7 dagers hvile. Den har fått to uker denne gangen, går ned i vekt og får en rytter som er mer kjent med hesten. Den utfordret hester over handicap 75 på Øvrevoll nest sist og var nære å slå dem. En myk bane har lite å si og kan til og med være en liten fordel. Møter ofte bedre hester enn disse.

10 Zingaro Boy er en dirt hest. Har da gjort to gode løp på gress i det siste. Den var i vinnerposisjon sist etter 1.400 m. Kommer ut med samme vekt mens 4 Tatum som slo den, går opp 5 kg. Er på rundt samme linje som 1 Swiss Doctor, som går 3 kg opp siden.

11 Ruby Dream likte ikke den myke banen nest sist. Det hadde ikke hjulpet med 200 m lengre distansen i det løpet.

12 Lemon Smile er ikke god nok.

13 Clapper har for dårlig startspor.

14 Rocketman veier ganske mye. Har vunnet over 1.600 m så distansen skal den klare. Har dessuten en 2. plass på myk bane fra Øvrevoll. Men startsporet er veldig dårlig. En svak liten sjanse har den til tross for det fordi den kom bakfra når den vant på 1.600 m. Får den en fin og rolig reise innvendig er det ikke så rart om den viser hva den kan på slutten. Den vil like en sakte tempo.

15 Baby I’m Burnin liker en myk bane og har vunnet over 1.400 m på Bro Park tidligere. Distansen er ganske dårlig men siden den kommer bakfra så vil det ikke koste den så mye. Den vant også fra startspor 12 nest sist. Topp sjanse faktisk!