Categories
2021 September jægersro Spillforslag

Jægersro 26. September

Valg: 2-5 / 9-1

1 Dominic var utrolig god sist. Den er endelig i form. Kommer da ut på en sprinter distanse. Kan slå begge veier. Den var god nok til å ta fronten sist men da møtte den hverken gode hester eller sprintere. Startspor 1 kan felle den. Outsider.

2 Miss Haven får endelig dirt igjen. Den vant på en veldig god tid sist den var på dette underlaget, da på Bro Park. Men vi synes ikke Jægersro skal være noe problem. Den var ikke i form i juni og frem til august. Sist den kom ut så viste den endelig noe av klassen vi var kjent med den fra før. Har veldig god sjanse her og vi forventer at den skal vinne. Den tok fronten når den vant 19. mai men har siden alltid kommet bakfra. Tar den fronten og er den fortsatt god nok fra den posisjonen burde den ikke bli tatt igjen. Den er veldig rask.

3 Herewegodandy har skuffet i år. Er ikke god nok til å vinne dette løpet ut fra det den har vist hittil i år. STRØKET.

4 Revolutme var ikke god nok på sprinter distanse på Klampenborg. Har enda mindre sjanse på Jægersro. Prøvde dirt i Dubai og der var den ikke god nok.

5 City Code er en god hest. Har desverre ikke Øvrevoll som sin beste bane. Kommer ut på dirt nå men vi tror ikke det blir problematisk. Den er etter Kodiac, som pleier å ha gode avkom på dirt. Distansen passer perfekt og vi nevner at Elione velger denne hesten fremfor stallens hest, 7 Reunion Island. Veldig god outsider sjanse.

6 Bossner er ikke god nok.

7 Reunion Island blir valgt bort av Elione. Det har noe å si. Annet enn det så var den ofte bra pga. startsporet nærme rail. Klarte å få et bra løp fra startspor 5 sist men det var mot svake hester. Den eneste gode var 9 No Nay Naughty. Nå møter den nye hester fra et dårligere startspor. Vil miste lengder i svingen og ikke ha sjanse på slutten.

9 No Nay Naughty vant fra dette startsporet sist men gjorde det så vidt. Tiden var ikke så god. Til sammenligning, vant Nocentsinkentucky på 1.11,- og 1.10,- i sin tid. Nå møter den sterkere og ny motstand fra samme dårlig startspor. Vil slite med å vinne med samme taktikk. Alle vet at den vil vise seg i svingen og ta på slutten. De andre vil prøve å avgjøre løpet tidligere.