Categories
2021 September Bro Park Spillforslag

Bro Park 29. September

Vi finner ingen sikker valg i V4.

Løpene er veldig jevne på onsdag. Vi mener mye er avhengig av taktikk og rytterne. Spennende løpsdag.

Bro Park 29. September V4Forslag Basert På Analyse
V4-16-4-7-5 / 13-9
V4-2 Verdt Å Spille Flere3-6-4-7 / 2
V4-3 Jevnt Løp10-6-7 / 11-3-2
V4-43-7 / 1-10
Pris 192 kr. (Mye usikkerhet i analysen)

Valg: 6-4-7-5 / 13-9

1 Venezuela løpet faktisk ganske bra på dirt men var ikke god nok til å vinne sist og er det ikke nå heller. Møter samme klasse hester.

3 Hootenanny har Ok resultater på distansen. Løper som vanlig med 60 kg på distansen. Dette er første gang med så lite vekt. Men basert på løpet i juni med lignende vekt over 1.400 m så er den ikke rask nok til å vinne et løp som dette.

4 Grimeford Lane var veldig langt bak i svingen men ble kun slått med 3 lengder. Den hentet mange hester på oppløpet. Kommer nå ut 4 kg lettere og fra et like god startspor. God sjanse.

5 Wildfire er endelig tilbake på dirt. Den har gode resultater på begge underlag men vi mener den er bedre på dirt. Distansen passer bra og den har fått en veldig god jockey på. Kommer fra å vinne Breeders’ Consolation så den er i kjempeform. En av hestene å slå.

6 Augustus Caesar kom ut på gress sist og nå er det åpenbart at den er en 100 % dirt hest. Vant nest sist på distansen og slo flere av de den møter nå. Den gangen tok den fronten fra startspor 1 og vant relativt lett. Vi tror de kjører på med samme taktikk til onsdag fordi alle hestene på innsiden (med unntak av 5 Wildire) er trege fra start. Kommer da bare 1 kg lettere. Kan kanskje bli hentet igjen av 4 Grimeford Lane.

7 Heart Of Dreams vant en bronsehandicap på samme distanse og underlag i juni. Basert på tiden den gangen så er den ganske på linje med 4 Grimeford Lane. Begge hester har god sjanse.

8 Swiss Doctor har vist seg å være bedre på gress. Har uansett ikke vist at den er rask nok til å vinne dette løpet.

9 Trouble Guy ble nedplassert i juni når den tapte til Hot Chocolate. Har sine beste løp på Bro Park og med tanke på at den kommer fra en 2. plass fra gode Auenfurst på Jægersro, så ser det ut som den beste hesten i løpet. 64 kg er mye men hesten klarer vekten. Men vi nevner at den enda ikke har kommet ut på en rask dirt bane på Bro Park. Den burde like det men vi kan ikke garantere det.

10 Mr Kygo kom på 2. plass i dette løpet i fjor med 62 kg og Jacob. Den er 1 kg unna sitt max handicap denne gangen så det kan være vanskelig å vinne. Har vunnet flere løp på distansen, pleier å ha sine beste resultater på rundt denne tiden av året men vi tror ikke den er så lett for Angelika å ri. Kommer som vanlig sterk bakfra men det er mye vekt fra et dårlig startspor. Vi kan ikke utelukke at den vinner.

11 Repeat Offender er best på stayer distanser. Kom på nest siste plass på dette løpet i fjor. Den har gode resultater på denne distansen på Bro Park på rundt denne tiden av året, men ikke siden 2019. Usikker.

12 Jane har dårlig startspor. Løpet den vant i år var fra front med startspor 1. Får samme rytter nå. Men basert på løpet sist så er den ikke i toppform. Kommer ut 3 kg lettere men den vil tape lengder i svingen igjen.

13 Essere vant på en veldig god tid med 62 kg nest sist. Er i utgangspunktet ikke god nok men den har to gode halvsøsken! Både vant over 2 millioner kr. Den ene oppnådde handicap 88 mens den andre over handicap 90. Med 53 kg her så mener vi 13 Essere er faktisk verdt å spille. Mest fordi den vant lekende lett nest sist, uten å be hesten om noe. Startsporet er veldig dårlig men hvis den henger bak frontgruppen så kan den overraske på oppløpet. Hesten er 6 år og har bare 15 løp i kroppen, den er fortsatt relativt ny.