Categories
2021 September jægersro Spillforslag

Jægersro 26. September

Vi har ingen aning på hvordan banen kommer til å være. Det kommer i hvert fall ikke regn i morgen.

Vi mener favoritten i V64-2 ser ut som en favoritt i fare. Kommer ut med mye vekt (65 kg) i et sprinter løp når den skal være best på miler og stayer distanser.

I første avdeling V64-1 burde enten 3 Suspicious Mind eller 4 Gold Tyranny vinne, men vi mener at 2 Harry er verdt å spille. Har vist utvikling i år.

Det er to hester vi forventer skal vinne men vi kan ikke garantere det. 3 Pjerrot i V64-4 og 2 Miss Haven i V64-5. Sistnevnte møter da gode 5 City Code som blir interessant å se på dirt og med pisk!

V64-3 er et ganske jevnt løp. Nivået i dette løpet i år er mye høyere enn i fjor hvor Cutie slo Chatarina. Det kan være at det Zunzina har vist ikke er god nok til å vinne.

Jægersro 26. September V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 Ganske Sikker Avdeling3-4 / 2
V64-2 Gode Valg (Svak Favoritt)7-4 / 6-3-5
V64-3 3-2 / 9-1 / 5-6
V64-4 Burde Vinne3 / 8-10-7-5-2
V64-5 Ganske Sikker Avdeling2-5 / 9-1
V64-6 Sikker Avdeling11-10-4-14-15
Pris 80 kr. 240 kr.

Valg 3-4 / 2

Her er det kanskje verdt å spille alle tre hester. Til tross for at vi mener både 3 Suspicious Mind og 4 Gold Tyranny er i form, så er de også blitt eldre, og kommer fra løp på gress. Noen ganger slår det dårlig. 2 Harry har blitt bedre og bedre i år og den fortjener sjansen.

1 Marta har vunnet tre ganger tidligere på distansen. To av de var hoppe løp og den siste var mot svake hester i handicap 80 på en dårlig tid. Løpte kjempebra sist men har aldri slått hester på denne klassen og ut fra det vi har sett, så er hverken 3 Suspicious Mind, eller 4 Gold Tyranny i dårlig form. For å slå de så må den heve seg.

2 Harry kom i mål med 1 Marta sist. Forskjellen mellom de to er at 2 Harry er bare 4 år. Det er plass for videre utvikling. Sist, så vi faktisk noe av det! Med 60 kg så holdt den nesten 1 Marta unna. Noe lignende så vi i løpet 1. August, hvor den slo 4 Gold Tyranny over lengre distanse men med lignende vekt fordeling. I det løpet så holdt den 4 Gold Tyranny bak seg i hele løpet. Tempoet var litt saktere, men den har hatt nesten to måneder til å utvikle seg videre. Kanskje den slår til her! Den har i hvert fall en sjanse.

3 Suspicious Mind var forferdelig i Tyskland sist. Det var ikke på en bane den spesialiserer seg i så det er bare å glemme den prestasjonen. Vi mener også å huske at banen var tung den dagen og det liker ikke 3 Suspicious Mind. Prestasjonene før det har vært ganske gode men ikke helt på topp. Er uansett hesten å slå når Per-Anders rir.

4 Gold Tyranny har prøvd seg på to ulike løp hvor den er svak. Nest sist var distansen for lang, og sist var banen alt for hard. Den er ikke så god på gress som på dirt, men om den skal prestere på sitt beste på gress må banen være myk. Den 2. plassen den har fra derbydagen er ganske god. Kom desverre ut med for høy vekt (4 kg mer enn vinneren) og ble slått av en 4-årig hest med utrolig god form. God sjanse. Får 3 kg av 3 Suspicious Mind som slo den med 5 lengder i fjor på et lignende løp, og har flere løp i kroppen så burde egentlig være i bedre form.

5 Xcalibur mener vi er ikke god nok. Etter 2.400 m 1. august så prøvde den seg fram men hadde hverken krefter eller speed til å utfordre 4 Gold Tyranny og 2 Harry.