Categories
2022-04-April Bro Park Spillforslag

Bro Park 27. april

Vi startet sent og fikk ikke tid til å analysere V5 spillet. Den så veldig jevnt også.

Vi mener dagens sikreste spill er 6 Farhh Out med 9 Vila Nova.

Program

Bro Park 27. april V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Åpent Løp / Lite Pålitelige Hester1-4-7 / 5-8
V4-2 Gode Valg/Form8-4-2 / 7
V4-3 Sikker Avdeling6-9 / 4-10-3 / 11-8
V4-4 Gode Valg/Form3-1-6 / 2-5jevnt bak
Pris 108 kr. 240 kr.
Bro Park 27. april V5Forslag Basert På Analyse
V5-1 Gode Valg/Form3-1-6 / 2-5-jevnt bak
V5-25 / 2-1
V5-3Alle seks
V5-4
V5-5
Pris — kr.

Valg: 1-4-7 / 5-8


Halvparten har uvisst form. Om vi ser på tall så burde 1 Tigerwolf vinne, men siden det er sesong debut for den så er løpet mer åpent enn den burde være. Dette fordi de fleste det er et gull handikap. Både 1 Tigerwolf og 4 Mogsy er raske fra start og liker fronten.


1 Tigerwolf har ikke løpt på 10 måneder. Er det ingen problemer med hesten så tror vi den står bra i dette løpet. Den vant fra handikap 82, 5. mai i fjor og slo bedre hester enn disse. 63 kg er ikke ideelt men den har vunnet med denne vekten tidligere. Startspor 1 er best og hesten liker seg i front. Å ta fronten er også den beste taktikken på denne distansen og uten pisk. God sjanse.


2 Stonefield Flyer møter for gode hester. Var svak sist også.


3 Visiteur Du Pom var vi skuffet over sist. Vi tror ikke distansen vil hjelpe, den har ikke vunnet på 1.200 m på veldig lenge. Veier ganske mye også.


4 Mogsy liker seg i front, og vil sikkert kjempe om posisjonen med 1 Tigerwolf om den er i form. Distansen er perfekt men banen har vært ganske tung de to siste løpsdager og det teller negativt for denne hesten, spesielt med 63 kg. Har fortsatt en god sjanse.


5 Fury The Bullet har lav vekt og det er gunstig på denne distansen. Men vi tror den møter for gode hester. Den har uansett vært ganske nærme flere ganger. En tung bane ser ut til å være en fordel. Har da sine beste løp på gress, og vi mener derfor den ikke vinner.


6 Fast And Free er en gress hest. Men siden den har prestert så bra i år så kan den kanskje kapre en trippel plass. Desto tyngre, desto bedre.


7 Mudawy var i posisjon til å vinne sist men fant distansen for lang. Burde være en fordel å komme ut på denne distansen. Startsporet er ikke så bra men hesten beholder rytteren og det er bra. Outsider.


8 Archers Ignite burde ha en god sjanse. Den har desverre aldri vunnet på 1.200 m dirt. Kommer i tillegg ut med mye vekt. Kan vinne, men vi tviler det. Den presterer ofte ikke jevnt, men den løper uten pisk. Så kanskje en obs siden hesten kan bedre enn handikap 83.