Categories
2022-05-Mai Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 12. mai

Det er lite igjen til gress sesongen starter på Øvrevoll.

Avdeling to i V65 blir alle betraktet som vinnere. Det er bare fire hester til start og tre av de kommer fra samme trener.

Avslutning ser spennende ut. Det er 11 hester til start. Første løp kan alle vinne. Kanskje den med minst sjanse er 2 Warren Road siden den har sprinter avstamning. Men vi klarer ikke å differensiere de andre.

Øvrevoll 12. mai V65Forslag Basert På Analyse
V65-1 Veldig Åpent Løp6-1 / 4-5-3 (Kan være verdt å ha med alle)
V65-2Gratis Runde / Alle Vinner
V65-36-1 / 4-3
V65-42 / 4-7
V65-57-4 / 6
V65-610-11-4-7 / 1-5 / 6-9-3
Pris 36 kr.
En løpsdag hvor alle kan vinne. Forslaget er bare det, et forslag. Analysen kan man lese her: Øvrevoll 12. mai – Galopptips.eu

Valg: 6-1 / 4-5-3 (Kan være verdt å ha med alle)


Alle kan vinne dette løpet. Den mest ukjente for oss er 1 Latour som ikke har løpt før.

Ser man objektivt på løpet så er ingen hest pålitelig nok til å ha alene. Den med beste resultater hittil er 4 Lynghonning, men formen virker litt dårlig basert på løpet sist.

Ellers så har 6 Saffina den beste avstamningen for både distansen og underlaget, etterfulgt av 1 Latour.

Vi kan ikke si at vi likte innsatsen til 5 Royal Apple sist men det var hestens første løp. Men tiden lyver ikke og løpet den tapte var ikke av så høyt nivå.

3 Supremacy Quick er ny, den løpte bare én gang, og det var når den var 2-år.


1 Latour er spilt til favoritt etter 3.500 kr spilt på V65. Hesten er halvbror til She’s A Lady som ikke har vunnet på Øvrevoll ennå, men også halvbror til Legalizer som var god på 1.600 m gress og dirt på Jægersro. Mer info om den har vi ikke. Men merk at hesten er 5-år. Kan være alt fra for god til veldig dårlig.

2 Warren Road har ikke fungert på dirt på Bro Park. Prøver dirt på Øvrevoll for første gang. Vi har ikke mye tro på den. Kanskje et prepløp innfor gress sesongen.

3 Supremacy Quick sin mor var en klasse 3 hest i England hvor den hadde sine beste resultater på 1.800 m gress. Hingsten Nova har ikke hatt stor suksess ennå. Hesten kommer fra Sverige og er 4-år. Den har ikke løpt siden den var to år hvod den var slått med mye, men av gode hester. Vi vet ikke hvor god den er eller kan være

4 Lynghonning har en 3. og 4. plass på 1.750 m dirt fra i fjor på ~1.56,-. Det er ganske dårlige tider, men ingen her ser så bra ut. Den var da langt bak i sin første start i år.

5 Royal Apple hadde vi tro på sist, basert på avstamning. Men den var veldig langt bak i mål. Vi så at rytteren sluttet å ri siste 200 m men den kunne ha vært nærmere.

6 Saffina har en rar avstamning. Den likte tydeligvis ikke kort distanse sist. Den var langt bak i mål men ikke på en tid som 4 Lynghonning. Siden 6 Saffina er halvsøster til Bokan så mener vi den burde være hesten å slå.