Categories
2022-06-juni Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 25. juni

Guineas og Oslo cup dagen. Banen skal være god.

Tuwaiq (Gul/Rail/front) sitt løp mot Epsom Derby favoritten Luxembourg (Vinner fra utsiden) VIDEO…

Programmet finner dere her.

Øvrevoll 25. juni V65Forslag på V65
V65-17-1 / 5
V65-24-5 / 1-7 / 2
V65-39 / 3-5-7
V65-43-6-7 / 1-8
V65-57-3 / 5 / 8-6
V65-6 Veldig Åpent Løp….Alle….
Pris 24 kr per hest i siste avdelig.

V65-1.

Valg: 7-1 / 5


Her er det 7 Mystery Night å slå. Desverre så ser det ut som Øvrevoll ikke er hestens beste bane. Vi mener 2 Semper Fi har vist seg å være rask nok til å utfordre om seieren her. Som outsider har vi 5 Crack The Sky som hittil ikke har vist sitt beste (for tidlig som 2-åring sikkert).


1 Intella har to ganske gode løp i år. Men den fikk ikke mer enn handikap 77 for disse. Avstamningen er fin men indikerer at den skal være best på stayer distanse. Dette løpet vil gå fort.

2 Semper Fi var treg fra start sist men uff, for en avslutning. Den har blitt en bedre hest i vinter og vår! Tiden er noen få lengder fra tiden til Donna Devarona og Iron Butterfly i fjor, vi mener derfor at den kan være god nok her.

3 Semesther forventet vi mye mer av sist på Gøteborg. Den banen er egnet for raske tider, og ligner veldig mye på Øvrevoll banen. Siden tiden og måten den vant på var ganske svak så tror vi ikke den har noen sjanser her. Avstamningen er ikke så sterk som vi trodde i starten heller.

4 Safari Blues var ikke rask fra start sist på Klampenborg men hentet ~3 lengder på vinneren Titania og andre plassen Eternity Tree i Dansk 2000 Guineas. Vi kan ikke utelukke at den er god nok til å vinne, spesielt siden danske hester gjør det bra på denne banen i Guineas, men den så i hvert fall ikke rask eller sterk nok til å vinne et løp som dette. Hadde Carlos valgt å ri den, hadde vi hatt en annen mening rundt det.

5 Crack The Sky løp i samme tempo som 7 Mystery Night på avslutningen i fjor på Øvrevoll. Sistnevnte vant fordi den var i bedre form og angrep tidligere. På Bro Park, løpet etter, så var den rett og slett ikke rask nok.
På denne distansen er 7 Mystery Night bedre, men 5 Crack The Sky har hittil aldri prøvd å anstrenge seg til å løpe raskere. Dette er hestens første viktige løp og her vil den faktisk prøve å vinne.

6 I Rest My Case vet vi ikke hvor vi skal plassere. Hittil så har den ikke vært god nok til å vinne et Guineas løp. Den er på Skandinavisk nivå.

7 Mystery Night er hesten å slå. Dette er den beste hesten på distansen. Den er etter Night Of Thunder! Men, Øvrevoll er tricky. Denne distansen er egnet for raske hester og ja, 7 Mystery Night er raskest, men er den ikke først når det gjenstår 200 m så er det ikke umulig at den taper. Det har skjedd flere ganger på banen. Merk at 7 Mystery Night tapte for Hotline Bling i fjor. Dette er samme Hotline Bling som var sjanseløs mot Downtown Leo i fjor! Dette betyr at 7 Mystery Night er langt fra sitt beste på Øvrevoll! Faktisk så vant den på bare 1.12,4 i debuten, 1,75 lengder foran 5 Crack The Sky.