Categories
Spillforslag

Klampenborg 4. september

Klampenborg Galoppbane – Horsemen

Program 4.sep 2022 – Klampenborg

Galopinfo.dk

V4-1 – 6 / 1-3 / 5
V4-2 – 1 / 3-10-2 / 5-6
V4-3 – 6 / 1 / 8-4
V4-4 – 2-4 / 6 / 3-10-1-12


V4-1 – 6 / 1-3 / 5

1 Red Hunting Hawk var en av de beste toåringene i fjor. Best på sprinter distanse hittil. I år har den ikke vært dårlig. Har slitt mot eldre hester, noe som er vanlig, og har ikke løpt mot hester den kan vinne siden mai. Formen er vi usikker på men hesten burde vise sitt beste på denne distansen. God sjanse.

2 Worres Winnie har hittil vært bedre på lengre distanse. Den får da 7 kg fra de fleste.

3 Royal Dane liker fronten og den burde ha en god sjanse. Gjorde et bra løp mot Ile De Circle.

4 Sandmandarine var ikke så god som Red Hunting Hawk i fjor. I år har den kommet ut på feil distanser. Vi baserer dette på at hesten ble sliten i fjor etter 1.100 m eller kortere. Den var ikke i form i april. Med tanke på at den har vært nærme i det siste, så må vi se den med sjanse.

5 Never Pass Me er på nivået til Red Hunting Hawk. Men den er bedre på myk bane. Banen skal i følge galopbane.dk være god til lett.

6 Thatsthefinest er en sprinter. Den er god på god gress bane også basert på 3. plassen over 650 m. Skal sees med sjanse. Faktisk så lignet det løpet et prepløp. Den tok det passivt i starten, på midten av løpet og på slutten. Vi tror derfor at dette er hesten å slå. Den har også de beste resultatene av alle, mot eldre hester. Topp topp sjanse. Spørsmålet er hvorfor Oliver Wilson rir Never Pass Me i stedet.