Categories
2022-08-August Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 31. august

Vel, lykke til. God bane. Dirt burde være god også.

Øvrevoll 31. augustForslag Basert På Analyse
V65-1 Ok Sjanse3-6-7 / 2 / 9-8-1
V65-2 Åpent Løp1-3 / 7-5-8 / 2-9 Åpent løp. Alle kan vinne
V65-3 Banker Forslag1 Noosa Prince / 2-6 / —
V65-4 God Sjanse!5 Golders Green / 1-3 / 7-2-9-11
V65-5 Dagens Sikreste2 Imperial Dawn / 12-1 / 10-6-3-4-9
V65-62-4-1 / 9-5-2 / Alle
Pris 18 kr.  
https://galopptips.eu/spillforslag/2022-08-31-ovrevoll/

Valg: 3-6-7 / 2 / 9-8-1


1 Trent har ikke vært i form på en stund. Kom da på 3. plass i Norsk 2000 Guineas. Siden den ble hentet bakfra av Let’s Go Crazy på oppløpet så burde den slite med dagens distanse.

2 Game Changer har vi hatt store forhåpninger om. I mai mente vi at hesten kunne vinner Dansk Derby mens stallkameraten Hear The Drums den svenske derbyen. Men de var meldt i motsatte løp. Hittil har heller ikke 2 Game Changer vist noe klasse i løp til å tyde på at vi tok rett. Men hesten har hatt 1,5 måneders pause og den kan være en helt annen i dette løpet. Svak outsider.

3 Mowaaman skuffet oss sist. Vi mente den hadde god seierssjanse og den hadde ingenting å vise de siste 200 m. At Elione rir er spennende. I tillegg så burde 1.600-1.800 m være en fordelaktig distanse. Den sitter på en handikap den kan vinne fra. Spørsmålet er hvor god den er på en god og rask bane. Det får vi svar på i dag. Outsider med god sjanse. Vi antar her at den blir strøket “om den ikke er i form”, og at den bare hadde en dårlig dag på jobb sist.

4 Millie Grazie er en hest som viste lite bra i fjor. Den har også sine beste løp på lengre distanse. Det burde bli for vanskelig for denne. Er da halvsøster til Master Bloom.

5 Thunderboy kommer ut i et for krevende løp.

6 My French Derby var en outsider sjanse i Norsk Derby i fjor til den ble strøket. Den startet året bra nok men tapte sist for en 3-åring. Heldigvis for den møter den ikke så tøff konkurranse. Det skal være mulig for hesten å vinne med 62 kg på denne distansen. Hesten er halvbror til Swedish Dream som er spesialist på 1.600-1.800 m.

7 Esprit De Pegasus kommer fra utlandet og har gress avstamning. Den har gode plasseringer der og vil ha ingen problemer med dagens distanse. Vektmessig så ser denne attraktiv ut. Den ser ut til å ha blitt kjøpt privat til Norge i mai. Den kostet €8.000 som føll. God sjanse. Dette er en hest som kan ha blitt kjøpt til å løpe i Norsk 1000 Guineas og ikke klarte å bli klar.

8 Headora har også blitt kjøpt til Skandinavia nylig. Den har gress avstamning men bedre resultater på All Weather. Kommer ut med relativt lav vekt og har vunnet på 1.700 m. Skal kunne ha en sjanse.

9 Street Smart har løpt lite i år. Skal ha rundt samme sjanse som 8 Headora. Vi hadde litt tro på den i Norsk Derby men det begynte plutselig å regne mye. Banen er mye bedre og raskere denne gangen. Må sees med noe outsider sjanse.