Categories
2021 August Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. August

Valg: 8 / 4-3

1 Warwick Avenue har byttet trener. Hesten har gode resultater på distansen og er fortsatt under utvikling. Vi tror da at den er ganske høyt oppe i handicap for dagen. Startspor 1 og rytteren hjelper men vi tror ikke den vinner.

2 Wild Tobacco er en hit or miss hest for tiden. Er god nok til å vinne dette løpet. Har gått ned flere kilo siden i fjor. En outsider.

3 Philafelfia er en hest som har vist god form i det siste. Vant en Bronsehandicap på dirt i fjor. På en Silverhandicap kom den på 4. plass. Ikke helt uten sjanse.

4 Littleredcorvette er på nesten lik linje som 3 Philadelfia. De slår hverandre.

5 The Gurka er en klasse bedre enn 3 Philadelfia og 4 Littleredcorvette på denne distansen og dirt. Men vekten jevner ting. Må være på sitt beste for å slå disse men har noen kilo å gå på. Møter da også andre hester som ser sterkere ut.

6 Absolut Spirit ble slått av 4 Littleredcorvette sist. Det så ut som en fair kamp. I samme linje som de tidligere nevnt.

7 Sugoi står også ganske jevnt med de tidligere nevnt… Formen er ganske bra siden den ikke var slått med mye på gress.

8 Double Rock synes vi er hesten som står best til. For en champion jockey på og kommer ned i vekt. Går flere kilo ned enn 4 Littleredcorvette. Hadde ikke tapt 2. plassen om ikke den trodde den kunne slå Dragonfly og angrepet tidlig. Den kommer med så lav vekt at den burde ha krefter på slutten og vinne med et par lengder. Ellers også ganske jevn med de andre.

9 Sir Gnet er 7 år. Ser ut til å være bedre over 2.000 m enn 2.400 m. Første gang ut i Skandinavia.

10 Surfers paradise er enda en klasse lavere enn de andre. Vinner neppe her.

11 Man In The Moon er tung ridd. Den gangen den vant med rytteren var det på tung bane. Er banen tung kan den vinne.

12 Russel har en dirt avstamning men den burde ikke være god på denne distansen.