Categories
2021 August Spillforslag

Jægersro 1. August

Vi har god tro på No Short Cuts i V64-6 men som i Svenskt Derby, så tror vi at den kan bli slått!

I første avdeling har vi de to raskeste sprinterne basert på vekt og startspor. 2 Amon Ra har aldri hatt så god sjanse som nå. Startspor 2 er perfekt. 3 Zamson Zaid blir bedre med hver start og har blitt slått flere ganger av 5 Mountain i år men står nå 7 kg bedre!

Forbered dere for en overrasking i V64-3! Favoritten 6 Uchchaihshravas har ikke løpt på banen og får ikke railen med mindre den jobber for det. Mens 8 One Rocketman vant på en veldig dårlig tid etter at den ble tvunget til å ta svingen i 4. spor. Vi tror den vil slite med det samme denne gangen. Vi anbefaler å faktisk spille fire hester i V64-2.

Jægersro 1. August V64 Forslag Basert på Analyse
V64-12-3 / 9-1-5
V64-26-8 / 1-7
V64-3 Ganske Åpent løp3-1 / 2-7
V64-4 Veldig Åpent løp (Best å spille flere)1 / 5-7-8 / 4-3 / 6-2 (Alle)
V64-59-1-7 / 3-4-8
V64-65-4-6 / 7-8
Pris 72kr. per hest i V64-4

Valg: 2-3 / 9-1-5

Vi mener dette er det mest spennende løpet denne løpsdagen. Et Gullhandicap som blir vunnet av rytteren!! Startsporet har mye å si over denne distansen, ikke minst tempoet. Det er et jevnt løp med flere gode hester. Det som blir avgjørende her er rytterens prestasjon. Det blir kamp fra start og helt frem til mål.

1 Hot Chocolate ble ridd passivt de to siste gangene den gikk ut på distansen. Blir den sendt ut like passivt nå, har den null sjanse.
Hesten var ute i dette samme løpet i fjor. Den var en nese unna å vinne fra startspor 2 med samme vekt. I motsetning til løpene vi har sett fra den over distansen i år, så var den giret fra start. Den var først i rail etter lederen og før svingen. Satt inn på turno når det var 400 m igjen. En lignende prestasjon er mulig til søndag. 1 Hot Chocolate vil ikke klare å forsvare railen.

2 Amon Ra mistet lengder i svingen i sine to start på Jægersro over distansen. Står 4 kg bedre enn favoritten 5 Mountain, fra sist. Vi mener dette er mer enn nok for den å forsvare railen. Gjør den ikke det så får den i hvert fall hvile i svingen for å så komme sterkere på oppløpet. Vekten er passe og det skal være hesten å slå. Den har aldri målt seg med eliten over denne distansen men det betyr ikke at den ikke er god nok til det.

3 Zamson Zaid er hesten vi mener burde vinne. Vi sier “burde” fordi den har aldri slått så gode hester tidligere og fordi den ikke har en rytter som er fast. Både 3 Zamson Zaid (60 kg) og 5 Mountain (60 kg) var like gode i Zawawi Cup senest. Det som utgjorde forskjellen var startsporene. De var like raske det meste av løpet og det var base nese som separerte dem i mål. Nå har 3 Zamson Zaid et bedre startspor og i tillegg får 7 den kg i handicap! Det er mye. Om den gjør samme løp som sist, så burde den vinne.

4 Riwaj var langt bak nesten hele løpet. Dette er en hest som liker å være ganske fremme. Vi vet ikke årsaken til det dårlige løpet sist, men er den i form vil den utfordre fra start.

5 Mountain mener vi kommer ut for tung. Den er fortsatt bare fire år og fikk vinne relativt lett i sine handicapløp pga. de gode startsporene. Vil den ta fronten må den slite for det. Og problemet er ikke det, men de 66 kiloene. Kjemper den ikke om fronten så vil den tape massevis av lengder på en stor sving. Sniker den seg på innsiden så kan den fortsatt vinne, men da vil den være mange lengder bak når det er 300 m igjen og 66 kg gjør det vanskelig å ta igjen.

6 Mr Stenson er en hest som kom i full fart i fjor i dette samme løpet. Den ble slått med 1 lengde av 2 Hot Chocolate til 3. plass. Formen til hesten er ikke dårlig. Vi mener den burde forsvare sitt handicaptall. Men den vil slite med å finne et spor å avslutte på. Hestene den har innover seg vil forsvare sin posisjon så godt de kan og den vil møte en vegg i svingen og oppløpet. Ut fra det vi har sett av hesten, så er den ikke god nok til å løpe rundt alle i svingen eller det korte oppløpet for å så vinne.

7 Freemanip er ikke en hest for Jægersro.

8 Xtara ser ut til å ha nådd sitt maks handicaptall. Den vant et Silverhandicap en måned siden men den gjorde det fra nesten siste posisjon og fra midten. Den kommer ikke til å få det løpet her.

9 Houston Heat er outsideren i løpet. Jo dårligere banen er jo mer vil 9 Houston Heat like det. Den kommer sterk bakfra. Senest så tok den spor 7-8 på slutten av svingen og klarte å ta igjen både 3 Zamson Zaid og 5 Mountain rett foran mål. Men hvis vi leser løpet riktig så vil den møte andre hester som vil ødelegg for den. Sist var et Listed løp hvor alle er raske så den fikk løpe fritt langt bak og i svingen. Den møter så “sakte” hester nå at den vil mest sannsynlig treffe noen i svingen som vil ødelegge tempoet den bygger seg fra rundt ~500 m merket frem til mål.