Categories
2021 August Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. August

Det ser ut som banen er god. Både gress og dirt.

Det er lenge siden vi har sett hester ut på dirt banen så det kan komme flere overraskelser.

Det mangler sprintere i V4-2. Vi valgte derfor den vi synes ser ut som den beste sprinteren, 4 Yalla Yalla, og den med beste form og prestasjoner i det siste, 10 Skyler.

4 Natasha Romanova kom sterk på slutten sist men hesten ser avstamningsmessit ut som en sprinter. Det er ikke rart om det er raskere og bedre hester på denne distansen enn denne.

Siste avdeling av V4 er kjempe jevnt. Men den som stikker seg litt frem er 8 Double Rock. Vi velger derfor denne alene med flere i tidligere løp enn alle i siste avdeling og bankere i første eller andre løp.

Bro Park 4. August V4Forslag Basert på Analyse
V4-1 Jevnt Løp / Verdt å Spille Flere4-13-11-9-6 / 12-10
V4-24-10 / 3
V4-32-6-8
V4-48 / 4-3
Pris 60kr.
Bro Park 4. August V5Forslag Basert på Analyse
V5-18 / 4-3
V5-24 / 5-2
V5-3Alle 6
V5-43-5
V5-5 Svak analyse men sterk valg1 / 10
Pris 12kr.

Valg: 4-13-11-9-6 / 12-10

1 Hongkong Sandy var tidligere trent av Are Hyldmo i Norge. Sist så var den hverken god eller dårlig. Har en sprinter avstamning fra faren sin side og stayer fra moren sin siden. Det kan gå begge veier i dette løpet. Banen er natulig mykere enn på Øvrevoll. Den har Blinkers på.

2 True Detective er halvbror til Sankt Peder. Sterk stayer avstamning. Så ikke ut som den kom til å fange vinneren.

3 Prima Kalejs prøvde å komme på slutten men startet fra alt for langt bak. Har bedre startspor nå. Tidsmessig er den lik med 2 True Detective.

4 Natasha Romanova hadde en ekstra gir på slutten. Fikk railen men lå ganske langt bak. Bedre startspor enn sist. Er hesten å slå. Men husk at denne skal være best som sprinter. Det er ikke rart om den taper på denne distansen.

5 Deceiving Looks mener vi er mer en sprinter enn noe annet.

6 Rainbird skuffet oss første gang ut. Vi har ikke sett løpet etter. Har en god avstamning. Kan slå til her. Burde like distansen. Har en halvbror som er best over 1.800 m på handicap ~80. Både Gøteborg og Strømsholm er harde baner i mai. Får myk bane her, kan vise seg å være en helt annet hest. Har også fått tid til å akklimatisere seg.

7 Ocean Pearl har en sterkere dirt avstamning enn noe annet.

8 Daxxila har en fin stayer avstamning. Halvsøster til Dapple og helsøster til Daxios, begge over handicap 80 men også bedre på dirt

9 La Paloma var helt borte sist. Det overrasket oss. Kanskje var den sliten. Det har gått to uker siden. Dette er en hest som kom fort på slutten i Svenskt 1000 Guineas. Rytterendring og 3 kg lettere. En veldig god sjanse.

10 Grey Runner er en gress hest. Basert på 3. plassen 28. april så er den ikke uten sjanse. Tok igjen flere på oppløpet på et underlag den ikke skal være best på.

11 Scytale kommer ut på en perfekt distanse. Den kommer alltid sent over 1.600 m og det kan hende den trengte 150 m til. Nathalie kjenner hesten godt.

12 Bearded Lady har hatt to gode løp. Tiden sist var bra. Startsporet er ikke bra og den liker ikke innsiden av banen på oppløpet. Kommer den fra utsiden etter svingen så kan den vinne. Ulrika ble blokkert av løpets 2. plass på oppløpet sist og måtte sende hesten innover. Hadde kanskje vunnet om det ikke skjedde.

13 Stick Together er halvbror til Shalalee og Nelson Jr som var begge klassehester. Ble ridd av en lærling sist. Er en av de som kan vinne.

14 Sixten Blixten ser vi uten sjanser.