Categories
2021 Oktober jægersro Spillforslag

Jægersro 10. Oktober

Vi forventer en rask bane. Den har vært det de tre siste årene. Men vi har ikke sjekket om det har regnet på banen denne uken eller hvor mye. Så vi kan ta feil.

Jægersro 10. Oktober V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 6 / 2-1
V64-2 6-4 / 2
V64-32-1 / 6-4
V64-4 Veldig Jevnt Løp1-2-4-8-7 / 6-9-5
V64-5 Burde Vinne7 / 3-1-4-5
V64-6 Veldig Jevnt Løp 23-9-10-11-6 / 12-7-1 / 5 / 8-2
Pris 100 kr.

Valg: 6 / 2-1

6 Røde Baronen er en banker kandidat men vi føler oss ikke så sikre om det. Skal uansett være det tydeligste første valget i dette løpet.

1 Double Ux sin mor var ikke en så god hoppe, som i tillegg var gress spesialist. Faren er etter Galileo og samlet sett så skal denne hesten være best på gress og stayer distanser. Med det sagt, så mener vi, etter å ha sett kval-løpet at den faktisk har kapasitet. Hesten var veldig urutinert i kval-løpet og kan ha virket litt skadet i starten men avsluttet bra. På oppløpet så tapte den egentlig ikke lengder etter at problemene i starten kostet den mange lengder. Den ble ridd rolig og hadde en god tempo. Distansen burde være perfekt siden den er bare 2 år. Kan være verdt å spille!! Ble kjøpt i april for £15.000.

2 Vihiers ble kjøpt for €75.000 som åring. Den har miler til stayer avstamning. Burde være best på stayer distanse men 1.600 m passer bra nå siden den er 2 år. Vi likte ikke hestens kval-løp siden den ikke så rask nok ut men så er distansen heller ikke 1.200 m. Burde ha en god sjanse her. Sterk avstamning og Ok kval-løp.

3 Amanda var forferdelig i kval-løpet på dirt og det samme igjen i løp måneden etter.

4 Tough Love er helsøster til Mrs April. Den er ut av Valencia som var en sprinter på dirt men som vi har sett på Mrs April så får avkom etter Hallucinate styrke til å løpe 1.600 m også. Skal ikke være en handicap 80 hest basert på avstamning. Etter løpet på Bro Park så mener vi den ikke er god nok til å vinne her.

5 Penny er helsøster til Single Malt. Den var ikke så dårlig løpet sist men ser vi nøye etter så var den heller ikke så god. 6 Røde Baronen kom på en bedre tid på samme dag. Dessuten så møtte 5 Penny kun Skandinaviske hester (ofte en god del svakere) mens 6 Røde Baronen møtte importen Pjerrot!

6 Røde Baronen er hesten å slå. Ble bare slått med 4 lengder sist av hesten vi betrakter som en sterk kort til å vinne både Vøterløpet og Svenskt Derby neste år. Tiden viser også at den er betraktelig bedre enn konkurrentene med løp i kroppen i dette løpet.