Categories
2021 Oktober Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 13. oktober

Vi betrakter banen som myk til tross for at det står god på Øvrevoll.no. Dette fordi den ikke er god god men på grensen til myk og vil utover dagen bli “ødelagt”. Den kommer uansett til å bli betraktet som en myk god bane i vår bok, som vi har nevnt i andre løpsdager.

Det er to hester som burde være bankere som vi har våre tvil rundt. Den første av de og faktisk den sikreste er 4 Kick On i V5-2. Men den vant ikke så lett som den burde ha vunnet i fjor og 2 Valence har en sjanse på å vinne med hvordan Marit Sveaas Minneløp utviklet seg i år.

Den andre heste som burde være banker er 2 Lot Of Joy i V5-1. Vi setter den som alene hest i V5-1 men den kan godt tape. Den har ikke sine beste løp på Øvrevoll og til tross for at banen er myk, så er den ikke like myk som banen på Bro Park. Banen er heller ikke like flat. Og om dere sjekker, så har ikke 2 Lot Of Joy vunnet på Øvrevoll ennå.

Nå til hestene vi mener har god sjanse. Først opp er 4 General De Vega, Skandinavias beste sprinter. Den burde egentlig kunne holde 2 Could Be King og 6 Brian Ryan unna, men det er snakk om små marginaler.

Den andre hesten vi mener har en veldig god sjanse er 2 Quebello. Denne har aldri vært ute på distansen men har stayer avstamning. Den har også vunnet lett over 2.400 m med høy vekt og det så ut som den hadde mer å gi mål. Burde kunne vinne med 63 kg på ryggen. Men til tross for at vi sier det, så er 8 Wontgetfooledagen en spesialist på distansen!! Vant ikke i fjor fordi den fant ikke et fri spor.

Dagens vanskeligste løp er V4-4. Det er veldig jevnt. Masse forskjellig type hester, klasser, og vektfordelinger møter hverandre.

Øvrevoll 13. oktober V4Forslag Basert På Analyse
V4-1 Ganske Sikker Avdeling4-2 / 6
V4-2 Ganske Sikker Avdeling8-4-2 / 9-1
V4-3 Gode Første Valg2-8 / 11
V4-4 Veldig Jevnt Løp7-1-11-12 / 5-6-9
Pris 96 kr.
Øvrevoll 13. oktober V5Forslag Basert På Analyse
V5-1 Svak Favoritt2 / 3-5-1-4 / 7
V5-2 Sikker Avdeling4-2 / 8-3 / 7
V5-3 Sikker Avdeling4-5-6
V5-4 Sikker Avdeling1-2-5
V5-5 Gode Valg / Jevnt1-2 / 9-7 / 4
Pris 36 kr. 360 kr.

Valg: 4-2 / 6

Vi snakket om dette løpet her. Hesten å slå er 4 General De Vega, Skandinavias beste sprinter. Startsporene er ikke de samme som sist. Nå har 4 General De Vega et mye bedre startspor. I tillegg er det færre hester til start.

Den hesten som kommer nærmest til nivået til 4 General De Vega på 1.200 m er 2 Could Be King. Denne var langt bak sist og tapte til slutt med 0,5 lengder. Vi tror taktikken blir annerledes denne gangen fra startspor 2. Mye lik taktikken fra Klampenborg hvor den holdt 4 General De Vega bak seg og tvingte den ut i svingen. På Polar Cup løpet, siste på Øvrevoll, så var 2 Could Be King på utsiden av 4 General De Vega i svingen og de var på lik linje når det var 200 m igjen. Altså, den kan slå 4 General De Vega på Øvrevoll.

Til slutt så nevner vi outsideren vi snakket om sist, nemlig 6 Brian Ryan. Denne har fordel av få hester til start, en myk bane, og at det er 1.200 m! Merk at den ble slått med bare 3 lengder sist når den hadde dårlig startspor og ble tvunget til å ta en dårlig sving. Nå er det hjemmebane og fair betingelser.

De resterende hester mener vi ikke er på nivå med eliten, som de tre hester vi nevnte er del av.