Categories
2021 Oktober Bro Park Spillforslag

Bro Park 17. oktober

Basert på været, så kommer dirt banen til å være god mens gresset vil variere. Den er ofte myk på denne tiden, til tross for lite regn.

Det nærmeste vi kommer en banker i dag er 4 Semiramis i V64-5. Det er ellers jevne løp hele veien!!

Vi mener 8 Havana Red står bra inn til løpet, men den har ennå ikke vist at den liker Bro Park! Og vi vet at 10 Margrethe gjør det så obs.

https://www.galoppanalyse.no/weather/
Bro Park 17. oktober V64Forslag Basert På Analyse
V64-11-6 / 8-5
V64-2 Ganske Sikker Avdeling (Jevnt)6-12 / 11-1 / 7 / Alle
V64-3 Sikker Avdeling2-3-6 / 7 / 1-9
V64-4 Jevnt Løp4-11-9 / 5-3-1-2
V64-5 Gode Valg (Jevnt)4-9 / 7-10-8-5-1
V64-68-10 / 6 / 5-4-3-7
Pris 144 kr.

Valg: 1-6 / 8-5

1 Hey Brother var i likhet med 5 Stroxx Carlras og 7 Redirect, med i Vøterløpet. Sistnevnte kom sist mens 5 Stroxx Carlras ble bortvist fra start. 1 Hey Brother ble slått med 8 lengder. Det ser ut som mye men tiden i mål var på 1.49,6. Dette er ganske bra med tanke på det dårlige startsporet den fikk, den langt fra ideelle tvunget reise fra siste posisjon og at rytteren måtte ta opp hesten når det 550 m igjen! Merk at 8 Noble Justice vant ikke på noe bedre enn 1.50,3 med en rolig reise i front. 6 Dominic vant også ikke på noe bedre enn 1.39,7 i august, til tross for at den vant lett. Pga. dette så synes vi det naturlige første valget burde, og vi mener, er 1 Hey Brother. Om dere husker årets Svenskt Derby, så tok denne fronten i utrolig hastighet. Den er rask, sterk, kommer ut på sitt beste underlag, og fra beste startspor mulig. Dessuten så mener vi at den er i kjempeform, den kom tross alt på 4. plass sist, på gress!

2 Thunderey er en gress hest. De aller fleste Night Of Thunder avkom er gress hester. Er ellers en veldig god hoppe. Den lekte seg nesten til seier i mai, hvor den ble tatt på slutten. Naturlig rask og perfekt til 1.600 m. Men som sagt, vi tror ikke den er til dirt.

4 Northern Carlras har ikke vist at den er i samme klasse som resten av feltet. Bated Breath sine avkom er for det meste gress hester også. Moren løp 8 ganger på all weather/dirt og vant aldri.

5 Stroxx Carlras vil sette pris på tempoet i dette løpet. Den hater en sakte tempo. Men vi har ikke sett at den er en miler. Kan godt være det men vi har ikke sett det. Den har ikke en utrolig rask speed eller avslutning. Men den er god nok til å vinne Norsk Derby og Dansk Derby. Den har kanskje en sjanse om den følger lederen tett, hvilket vi tviler den kommer til å gjøre. De fleste derby vinnere vi har hatt har ikke vært så gode som milere. Men den har miler avstamning, Footstepsinthesand, så den kan overraske. Svak outsider.

6 Dominic vant lett på 1.39,7 nest sist. Det er en god nok tid til at den er med om seieren. Den dagen den vant på den tiden, vant Plantstepsdream på 1.39,3 med 63 kg. Husk at denne hesten slo Duca Di Como senest. På 3. plass kom Amon Ra, på 1.39,6 som er handicap 84. 6 Dominic vant da fra front og den får neppe det på søndag. En ok sjanse.

7 Redirect har som vane å komme fra alt for langt bak. Hesten var langt bak i vøterløpet og ikke i nærheten av 1 Hey Brother. På derbydagen kom den også sent, ob ble slått med 1 lengde av 8 Noble Justice. Kan kanskje stjele en 3. plass men distansen passer ikke bra for denne hesten på denne banen.

8 Noble Justice er en av favorittene. Vant ganske lett på derbydagen. men tiden var ikke bedre enn 1.50,3 og den fikk nesten løpe alene hele løpet. Her møter den flere gode hester og kommer fra startspor 8! Den vil ikke like startsporet. Dette fordi hesten bare må ta fronten, det er hvordan hesten er, og den vil da slite seg ut i første sving. Kan den ta fronten for en eller annen grunn, så er distansen ganske perfekt. Men den er ikke like god på dirt som på gress. Vi er mest bekymret over de få lengdene den slo 7 Redirect med. Til sammenligning, så vant Plantstepsdream på 1.48,4 den dagen!