Categories
2022-04-April jægersro Spillforslag

Jægersro 24.april

Valg: 4-1 / 8-7


Et løp hvor det forventes at 4 Nevile Chamberlain skal vinne lett. Men vi har våre tvil. Hesten har en ren sprinter avstamning fra begge sider av familien! Ja, den vant lett, men nå er det 400 m lengre distanse. Kan slite de siste 200 m. Den har uansett god sjanse. Hesten i mot tror vi er 1 Walk Of Life. God kval-løp, så sterk ut og løper uten pisk. De andre har bare en sjanse om 4 Nevile Chamberlain er veldig dårlig for dagen i tillegg til å bli sliten på slutten.


1 Walk Of Life sin mor viste sitt beste på sprinter distanser på dirt. Hallucinate har som regel gode avkom på dirt. Så vi forventer at hesten skal vise noe bra. Hesten så veldig stor ut i kval-løpet men det var tydelig at den ikke hadde lært å gallopere. Til tross for det avanserte den rask på dirt. Det ser ut som en hest som vil vise sitt beste på distanser av 1.600 m og oppover. Vi likte den faktisk veldig mye. God sjanse her.


2 Dawn Of Victory har en svak avstamning og dårlige løp hittil.


3 Mrs April har hatt gode løp på 1.200 m og 1.600 m. Hadde et tøff år i fjor i handikap løp og burde være på vei opp. Men vi tror ikke det skjer i dette løpet. Den er ikke så god. Basert på tidene over 1.200 m og sammenlignet med 4 Nevile Chamberlain så mangler den fortsatt mye.


4 Nevile Chamberlain vant lett sist. Kunne vise enda mer og var ikke trøtt på slutten. 63 kg skal ikke være problematisk, hesten så ut til å takle 60 kg ok. God sjanse. Vi nevner da, at vi er bekymret over at 1.600 m kan være for langt. Hesten har sprinter avstamning fra begge sider av familien. Vi ser ikke noe problem over 1.400 m, men det er 1.600 m. Kan slite og da kan en hest som 1 Walk Of Life slå til.


5 Oaktree forventet vi mer av i fjor faktisk. Hesten har byttet eier og trener. Noen ganger så hjelper det, men den kommer fortsatt ut med mye vekt. Svak outsider? Kan være verdt å ha med i trippelen i hvert fall. Nevner også at den galloperte litt rar i fjor, er det fikset, kan det gå.


6 Rhubarb Ripple har en kjempegod tid på distansen. Med litt utvikling i vinter så kan den vinne. Skal være best på gress men prestasjonen på dirt mener vi er mer enn godkjent. En 4-årig hest med så lav handikap er uansett farlig.


7 Sixten Blixten ligger på cirka samme linje som 6 Rhubarb Ripple. Faktisk så mener vi den er litt bedre. Den løp uten å trenge pisken og det er en fordel her. Går opp 1 kg mer enn 6 Rhubarb Ripple fra løpet 3. nov. i fjor.


8 Waikiki har en variert pedigree. Skal være en gress hest men den løp ikke så dårlig sist. Den møtte også ganske gode hester. Distansen mener vi passer bedre og med 53 kg så har den en sjanse.