Categories
2022-04-April Klampenborg Spillforslag

Klampenborg 30. april

Banen skal være god. Det har ikke regnet i følge yr.no.

Vi har et Listed løp hvor vi mener King David har overtaket fordi den har løp i kroppen og løpte utrolig bra i Dubai. Hesten i mot er naturligvis hesten som slo den to ganger på Klampenborg og én gang på Bro Park, Match Maker.

Om det skal komme en ny hest i seierstriden så mener vi det skal være 9 Bolivar Roads. Den avsluttet fint sist og 200 m ekstra gir den større sjanse.

I løp 2 så har vi Unconquerable, en hest som hadde hatt en sjanse til å vinne den engelske 2000 Guineas som rides i dag på Newmarket. Hvorfor er den her? Vi vet ikke, men vi mener at hvis den hadde vært i form så hadde den ikke løpt her under ScanVet Stallion fargene. Hesten kostet £210.000 som åring eller føl.

Det er derfor vi har 1 Red Hunting Hawk som første valg. Den vant på en god tid på distansen, kjenner banen, løper uten pisk, og vil like at distansen er 200 m lengre.

I hoppe løpet som ble vunnet av Margrethe i fjor, mener vi det er Ascot Brass å slå. Vi tror de fleste ikke har noen sjanse, inkludert Margrethe, men at Nascetta kan få det til med riktig løp! Den har løpt mot Sanary og gjort det bra. I fjor, med form på vei nedover så sluttet den på 3. plass bak Ascot Brass. Nå er Nascetta 5 år og burde være i sitt livs form.

Valg: 2-5 / 8-9 / 7

1 Lucky Lynx løpte etter vår mening ikke så bra i debuten. Har en helbror som var lav i handikap.

2 Paco er hesten å slå. Den hadde en del problemer under løpet når den tapte med 8,5 lengder. Banen var også bløt. Vi sjekket været og banen bude være god. Den har gode resultater på god bane. Den var bare slått med 4 lengder av Zunzina og 4,5 lengder av Eternity Tree. Den løpte flere gode løp i fjor og dette er et maiden løp.

3 Roxsand er ut av On Offer som var spesialist på 1.500 m gress og etter Giant Sandman som var en sprinter men som også har hatt gode avkom på miler distanser. Skal egentlig duge i dette løpet men resultatene i fjor er ikke gode nok. Svak outsider, mest pga. at den kommer med Saueskinn Blinkers (S).

4 Guadeloupe er ut av Harbour Light som kom på 3. plass i Dansk Derby og vant Dansk 2000 Guineas. Resulatene har da ikke vært gode nok, den løper greit men avanserer ikke mye. Den ga opp med hestene som vant sist når det var 200 m igjen. Vi tror den sikkert trenger mer distanse, etter som den er etter Appel Au Maitre.

5 Save The King ble kjøpt for €36.000 i Arqana som føl. Det er faktisk ganske mye etter som den bare var en føl. Moren til hesten var ikke så god men moren til moren var god på denne distansen på gress. Kombinert med at Bated Breath har sine beste avkom på denne distansen også, så kan hesten faktisk ha en sjanse. Det er da opp til bevis. Outsider.

6 Worres Winnie er halvsøster til Loveatfirstsight, Worres willy, blant andre. Førstnevnte er bedre som stayer mens sistnevnte hadde sine beste prestasjoner på distanser på 1.600 m og høyere. Vi har ikke nok gode avkom av Kahyl og det ser vanskelig ut for hesten i sitt debut løp. Oliver rir 8 Umissedaspot som burde være trenerens førstevalg som jockey.

7 Mysterious Mind blir tok fronten sist og gjorde det bra de første 1.400 m. Tapte krefter etterpå. Lav sjanse siden vinnertiden var så dårlig, men om ingen løper, så har denne løp i kroppen og vil være i ledelsen det meste av løpet.

8 Umissedaspot blir ridd av Oliver som vinner mange løp på Klampenborg, det er ofte han som velger hest. Hesten har en god avstamning og tok igjen 7 Mysterious Mind ~200 m før mål og hadde en del å gå på. Egentlig så ser vi ikke mye forskjelle mellom 8 Umissedaspot og 7 Mysterious Mind men førstenevnte kommer ut med Saueskin Blinkers (S) den ikke hadde sist. Skal være bedre.

9 Gamesecret tror vi kan være jokeren i løpet. Den ble oppfødd i Skandinavia men er ut av canukeepasecret som har en avkom på over handikap 70 på sprinter distanse. Familien til moren var alle sprintere. En distanse på 1.400 m passer bra. Den er desverre etter Appel Au Maitre som er bedre på lengre distanser, men den har flere gode avkom, så det er ikke helt usannsynlig at hesten vil prestere bra på denne distansen.