Categories
2022-08-August Spillforslag

Bro Park 28. august

Det har regnet noe på Bro Park i uken, men vi tror banen er god fordi det har vært mye sol og varme. På løpsdagen så er det meldt regn så vi kan ikke være sikre.

Vår dagens banker er 8 Hear The Drums i V64-6!


Kort Analyse V64-1

6 Silent Night burde vinne 8/10 ganger om den er i form og banen er god. Er banen myk så vinner den sikkert ikke men vil gjøre et bra løp.

Beste hester i mot er 1 Astron, 3 Rubinstein og outsideren 8 Marshi. Alle disse tre er veldig gode på banen og på vei oppover. På god bane er 1 Astron best, på myk bane er det jevnt mellom 3 Rubinstein og 8 Marshi.


Kort Analyse V64-2

Dette er et åpent løp. De fleste kan vinne løpet med unntak av 5 Gazelle.

Både 8 Ile De Circle og 6 Let’s Go Crazy er første valg i dette løpet men seieren er ikke sikret. I fjor hadde Miss Haven et enda bedre sjanse og lettere motstand enn disse to, og vant knapt med 0,5 lengder. Året før ble de første plasseringene okkupert av outsidere med 55 kg! Så dette løpet er ikke sikker!!

Etter disse to klasse hester, finner vi 4 Vila Nova, 11 Safari Blues og 12 Lead on Mcduff som vi mener kan være de raskeste, og kommer ut med 54 kg, relativt passende vekt for de beste tidene.

Blir banen myk, blir løpet enda mer åpent. Men på myk bane vil også 8 Ile De Circle ha en bedre sjanse. En hest vi forventer skal vinne, om den er i form.


Kort Analyse V64-3

Her forventer vi at enten 7 Whiskey Sour eller 3 Maxmartin vinner. De var jevnt i mål i debuten og begge har blitt bedre etter det løpet. Men ingen av disse har en sterk avstamning.

11 Chantal er halvsøster til både Silent Night og Smooth Operator og er en hest å se opp for. Oliver Wilson rir denne gangen og han rir veldig bra for dagen.

Av de andre med plass sjanse ser vi 1 Whoopiloo som ser ut å ha holdt litt tilbake hittil, 10 Brooke som også holdt litt tilbake og får stallens første jockey på, og 5 Pinerolo som burde sees med sjanse om den er etter faren sin, gress sprinter! Niels Petersen har ikke som vane å bringe hester uten sjanse. Er banen myk så burde den sees med bedre sjanse.


Kort Analyse V64-4

Hesten å slå er 9 Starlight Song men i motsetning til andre år, så er dette løpet litt jevnere. 1 Little Arabella, 3 Give Me Space, og 4 Brazuca har alle topp sprinter avstamning og vil elske den flate banen på Bro Park. Faktisk så burde ikke de telle som outsidere engang. 9 Starlight Song vant på bra sett, men ikke på en uslåelig måte. Den har i tillegg ikke testet banen.


Kort Analyse V64-5

Her har både 2 Semiramis, 5 Constanzia og 6 Cromer topp sjanser i dette løpet. I fjor ble løpet vunnet på en god til myk bane av 6 Cromer foran 5 Constanzia. De møtter løpet etter på Gøteborg hvor 6 Cromer slo 5 Constanzia igjen, men hvor 2 Semiramis ikke var slått med mer enn en hals til 3. plass!!

2 Semiramis har vunnet flere ganger på 1.200 m på Bro Park, og det samme har 6 Cromer. 5 Constanzia står vektmessig best av alle tre.

Vi tror ikke noen av de andre kan måle seg med klassen av disse hester, men skulle en eller flere skuffe, så tror vi trippel plassene blir tatt av 14 El Camino eller 15 Yalla Yalla. Kanskje til og med 3 Huddle om ingen angriper bakfra.


Kort Analyse V64-6

8 Hear The Drums burde vinne. Den liker seg på banen, har god form, blir ridd av en topp jockey og har fordel av distansen og en krevende tempo. Topp sjanse og vår banker for dagen. Husk at den vant Svenskt 2000 Guineas relativt lett!

Men skulle den underprestere litt så kan det bli jevnt i mål. Hester som 3 Amanda og 11 Giant Fortune er ikke så langt bak vår banker i klasse. Det er heller ikke 4 Disraeli som blir ridd av Jacob Johansen. 4 Disraeli er helbror til Careless Whisper og har en 2. plass i Svenskt 2000 Guineas å vise.

Ellers er 6 Mojave Ghost og 9 Sandstorm de andre som lurler litt bak og kommer ut på hjemmebane.

Bro Park 28. august V64Forslag Basert På Analyse
V64-1 (God Bane / Myk Bane)6-1 / 3-8 / 2-7-4
V64-2 Åpent Løp (8 ekstra god på Myk Bane)8-6 / 4-11-12 / 9-10-3-7-1-2
V64-37-3 / 11 / 1-10-5
V64-4 Sikker Avdeling9-1-3-4 / 6-2-5
V64-5 Ganske Veldig Sikker Avdeling6-2-5 / 14-15-3
V64-6 Dagens Banker!8 – Hear The Drums / 3-11-4 / 6-9
Pris 96 kr. 720 kr.
https://galopptips.eu/spillforslag/2022-08-28-bro-park/

Valg: 6-1 / 3-8 / 2-7-4


Kort Analyse V64-1

6 Silent Night burde vinne 8/10 ganger om den er i form og banen er god. Er banen myk så vinner den sikkert ikke men vil gjøre et bra løp.

Beste hester i mot er 1 Astron, 3 Rubinstein og outsideren 8 Marshi. Alle disse tre er veldig gode på banen og på vei oppover. På god bane er 1 Astron best, på myk bane er det jevnt mellom 3 Rubinstein og 8 Marshi.


1 Astron løpte skikkelig bra på Øvrevoll sist. En 3. plass bak Could Be King er bra. Dette er nå en klasse hest til tross for at den ennå ikke har handikap 90. 1.400 m mener vi er hestens beste distanse så den burde ha en god sjanse på Bro Park. En bane den har vunnet på tidligere. Det blir da litt problematisk om det regner. Hesten er ikke like god på en myk bane.

2 Heart Of Dreams er en 1.600 m hest. Vi mener den ikke ble ridd bra nest sist men den klarte en god plassering til tross for det. 1.400 m er nesten sprinter distansen og 2 Heart Of Dreams er som best når den kommer bakfra. Det er derfor det vil være veldig vanskelig for denne å vinne. Det er ikke umulig, fordi den er rask, men dette er ikke hestens ideelle distanse og derfor ikke mer enn en svak outsider.

3 Rubinstein er god på korte distanser. Den har faktisk blitt svakt ridd nesten hver gang i år. Det er derfor den mangler seierer. Nå blir det Per Anders for 3. gang og han burde gjøre et bedre løp denne gangen nå som han er veldig kjent med hesten. Dette er en av hestene som har god sjanse i løpet. Den kunne og burde ha vunnet sist, men den lot Fiftyshadesfreed komme på utsiden og når det var tid til å angripe så måtte den vente til sistnevnte var forbi,

4 Mirador er en ganske god dirt hest. Den har hatt flere gode løp på dirt. Den har ikke vært like god på gress. Avstamningsmessig så skal den være hovedsakelig best på dirt og 1.200 m. Den har to løp på gress og ikke plassert så bra på de. Her møter den hester som er på randen av eliten.

5 Thunder Mack har aldri møtt så gode hester. Distansen passer perfekt men den er ikke i form.

6 Silent Night er hesten å slå. Dette er elite hesten i løpet. 1.400 m er ikke ideelt men hesten har vunnet på den distansen tidligere. I likhet med 3 Rubinstein så ble den kort slått sist, men i motsetning til den, så står den 9 kg bedre!! Så hvis 3 Rubinstein kan vinne og har en god sjanse, så har 6 Silent Night nesten åpent mål på et frispark. Den burde vinne!

7 Visiteur Du Pom er bedre på 1.400 m gress enn 1.200 m gress. Kommer med gunstig vekt og har en trippel sjanse. Spesielt om banen har litt svikt i seg. Men den er fortsatt bare en outsider til trippel plass siden det er lenge siden den har plassert bra mot virkelige gode hester.

8 Marshi ble slått med 7 lengder sist, det betyr at 1 Astron har en bedre sjanse. 8 Marshi vant Svenskt 1000 Guineas på banen i fjor, over 1.600 m så den liker banen, men den var raskest de siste 200 m. 1.400 m kan være for kort. Er derimot banen myk så kan vi se den her med vinner sjanse. Dette er en ordentlig outsider. Vi har lite tro på at den faktisk vinner, men den ble slått med bare 1 lengde av Could Be King og El Guanche på Klampenborg nest sist, to hester som er mye bedre enn de fleste i dette løpet.