Categories
September 2020 Spillforslag

Bro Park 20. September

Våre valg: 6-4 / 7-2

Her har vi mest tro på 6 Privilegiado!! Vi vurderte å sette den som banker men 4 Square De Luynes ser skummelt ut. Vi tror ikke den er i form, heller ikke at den vil vinne eller ta fronten men vi tør ikke å spille en V75 uten 4 Square De Luynes.

Grunnen til at vi liker og synes 6 Privilegiado er best er pga. hestens prestasjon i Dubai tidlig i år. Den slo Gr.1 hester over 2.000m og hadde klart en bedre plassering på løpet over 2.400m hvor også 2 Learn By heart var med, om ikke den fikk trafikkproblemer. Rytteren sløste sjansene i det løpet og det endte med at 6 Privilegiado mistet flere plasseringer og ble til slutt slått med 4.5 lengder i stedet for ~1-2 lengder. Den er i god form og det kan dere se ut fra at 6 Privilegiado vant Oslo Cup. Og dette gjorde han etter en slapp løp. Oliver Wilson tok det rolig frem til de siste 400m. Men hesten klarer mer og en høyere tempo, dette kan dere se fra plasseringene i Dubai.

Så, 6 Privilegiado skal være bedre enn 2 Learn By Heart og bedre enn alle de andre utenom kanskje 4 Square De Luynes. Men sistnevnte ble tatt igjen av Swedish Dream på oppløpet og 6 Privilegiado nærmet seg voldelig. Vi tror ikke den er så mye bedre nå og vi tror ikke den klarer noe i nærheten av i fjor. Kanskje rundt 6 lengder bak enn sist. Og vi tror Privilegiado, basert på tiden på Oslo Cup og tidene i Dubai, være 3-4 lengder foran 4 Square De Luynes som så burde kanskje være 2 lengder foran5 Freestyler og de andre.

Unntaket er kanskje 2 Learn By Heart og 7 Suspicious Mind. 2 Learn By Heart var ikke på sitt beste til dette løpet i fjor og tapte alt for mange lengder på svingen og på avsluttningen der den fant seg rett bak 3 Master Bloom. Løpet på Øvrevoll var kjempegod, kun slått med 1,5 lengder etter å ha ligget sist nesten hele løpet. Så den tok igjen nesten alle. Det som er bedre er at den ikke liker banen på Øvrevoll, hesten er mer egnet til Bro Park sin bane så dere kan se frem til en enda bedre løp denne gangen. Den liker Bro Park bedre pga. avstamningen..

Til sist, så nevner vi 7 Suspicious Mind som en outsider. Var slått med 10 lengder i fjor men da var hesten dårlig. Og for å være ærlig så er ikke hesten på sitt beste under Elione Chaves. Han liker ikke å ta den til fronten som Per-Anders Gråberg gjør. Desverre så er Per skadet men vi toppjockey Eduardo Pedroza rir i stedet. Vi tror han tar fronten i år etter instrukser fra Nina Lindberg som burde skjønne at hesten skal i front for å gjøre sitt beste og med en 4 Square De Luynes ikke på sitt beste, så kan den kanskje slå til. Det er som sagt tidligere, vanskelig å ta igjen gode hester på dette oppløpet med mindre de blir slitne og 7 Suspicious Mind har en 2. plass fra Dubai på 2.800m. I år er hesten på topp, se på den utrolige gode tiden over 2.400m, 30. Mai! Gode 2.24,1!!