Categories
Oktober 2020 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 8. Oktober

Våre valg: 6-3-7-1 / 9-2-5 / 4-8

Vi synes dette løpet er veldig jevnt. Vi har ventet på en annen sjanse til 3 Clauses Henri over 2.400m dirt på Øvrevoll og vi tror det er mulig den kan vinne nå. Hesten er da litt vanskelig å ri men på et amatørløp hvor tempoen er saktere en i proffløp så kan den godt være det eneste rytteren trenger å gjøre er å holde seg oppå hesten og ikke stoppe den. Med startsspor 3 så ser dette veldig lyst ut.

Men som sagt, så er løpet veldig jevnt. Vi anbefaler å bare ta med alle men vi kommer til å rangere dem.

1 Jennyoje har vunnet på distanse og underlag før. 66 kg er ikke så mye og Emilie er en ganske god amatørrytter. Startssporet er også bra, den liker fronten også.

6 Sir Benjamin var vi skuffet med sist. Det er mulig den hadde problemer med sine Fleksible Blinkers (F) fordi de har tatt dem av nå. Hesten er god på distansen og elsker dirt. 4 kg lettelse er også en stor fordel om amatørrytteren er dyktig. Og som vi ser på programmet, så forsvarer hesten handicap 66 og fra før av så har den en plassering med 66 kg.

7 Prometheus har gjort det bra på dirt før, er endelig tilbake på den siden Mai i år. Den har gått noen kilo i handicap ned og den klarer å bære høy vekt.

Vi liker egentlig ikke 8 Dragonfly. Hesten ble sliten før oppløpet sist den var på Jægersro men så overrasket den oss med en fin andre plass etter Fibonacci i August. Vi mener den er en sprinter hest fortsatt men den møter ikke hester som er umulig å slå.

Vi liker både vekt og rytter på 9 Stogas Fairytale men vi er litt i tvil på om hesten er i form. Hesten ga opp med 400m igjen sist på 2.400m. Treneren prøver Fleksible Blinkers (F) for første gang.