Categories
Oktober 2020 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 8. Oktober

Våre valg: 5-11 /6 / 10-2

Vi føler oss ikke sikre i denne avdelingen. Mye kan gå galt med så mange hester og hvis ingen tar ledelsen så kan hester som ikke burde vinne vinne. Det skjedde på søndag når Buckyboy vant. Hadde løpet gått “normalt” så hadde See You Soon vunnet lett.

Med det sagt, så mener vi at 5 Machine Gun ser best ut. Se på tiden 22. August. Med det så slår den alle favorittene i dette løpet. Alle som er vandt til handiap og distanse. Nemlig 1, 4, 9, etc. Det er også snakk om en 3-årig hest med en mor med over handicap 100 i england! Første avkom var etter Australia mens i dette tilfelle er med Dark Angel, begge ettertraktet hingst. Så klasse finnes. Og som sagt, hesten er fotsatt ung. Den har vært i Norge over 1 måned nå og vi tror det er på tide den viser sitt. Ta i betraktning at om den bare viser det den viste 22. August så burde det være nok.

Vi liker også 11 Betty Denne hesten har en god galopp og møtt langt bedre hester. Moren var ikke så god men den liker fronten og er nok bedre på dirt enn gress. Så noe bedre enn sist vil den vise.

Annet enn det så er vi interessert i både 2 Fair Line og 10 Danny’s Roop. Førstnevnte blir ridd av Nathalie, som er noe nytt. Hun pleier å ri sine egne så vi lurer på om hun kommer til å kjøpe hesten etterpå. I tillegg til det så har vi sett løpene til hesten og den er rask ut. Blir da sliten fort og orker ikke helt frem til mål. Men nå skal den ut med 52 kg. Det er ~5 kg mindre enn det den er vandt til så den kan godt ikke bli sliten. Vi tror den har blitt sliten fordi hesten er veldig liten. 5 kg kan i dette tilfelle gjøre et stort forskjell. Og så er den selvfølgelig under utvikling. Moren hadde en handicap over 90 og Juniper Tree har god statistikk på avkom. Men fortsatt en outsider.

10 Danny’s Roop på en annen side har vist seg å være en helt annen hest sammenlignet med i fjor. Den har ikke løpt over dirt i år så vi kan ikke si at den ikke takler dirt. I hvert fall ikke basert med i fjor hvor den heller ikke klarte gress. Hvis dere ser på moren, så ser dere at hun har gode dirt avkom på rundt denne distansen. Kan overasske.

Ellers var både 9 Stogas Dancer og 1 Elusive Thought flinke 22. August. Vi tror begge slår 4 Punktum Finale denne gangen.

Til sist så nevner vi 6 Buffalo Soldier. Denne har klart en 2. plass med 66 kg på samme distanse og underlag før. Er i stand til å vinne og vil nok gjøre det om de andre svikter, bare på klasse.