Categories
Oktober 2020 Øvrevoll Spillforslag

Øvrevoll 8. Oktober

Våre valg: 3-6 / 7-1-2 /8-9

Her synes vi 3 Djs’s Dream burde vinne. Nora rir veldig bra for dagen og hesten gjør det like godt. Basert på tid så burde den være først over målstreken og vi tviler mye går galt med startsspor 2.

Ellers liker vi 6 Oliver fordi den har hatt stor fremgang i år og kan godt overraske med så lav vekt. Var nære mot litt dårligere hester med 59 kg og så 55 kg – hvor den faktisk slo 3 Djs’s Dream.

Man må derimot ikke bli overrasket om 7 Asaks Ambition vinner heller. Den har blitt ridd av jockeys som ikke er helt i toppen og får nå Carlos Lopez! Den har også møtt bedre hester enn de han møter nå i det siste. Ny rytter og taktikk er en stor pluss.

2 Ciccarelli også kommer tilbake etter en lang tur i amatørløp. Den var veldig ikke i form i starten av sesonden så vi lurer på om den er nå i form og bare holdt det skjult i amatørløp. Skal ut med Willa på en langt lavere handicap enn vanlig med 3 kg lettelse!! Pass på.

1 Rare Emerald kan ha noe å vise også. Slo 3 Dj’s Dream etter å ha gitt henne 4 kg. Startsspor 1 og en sprinter avstamning er farlig.