Categories
2021 Oktober jægersro Spillforslag

Jægersro 24. oktober

Valg: 4-2 / 5-3

1 Crocodile Rock har stayer avstamning fra begge sider av familien. Resultatet 1. august var ganske bra men som vi sa den dagen, så var ikke nivået på 2-åringene på Jægersro så høy på den tiden. I ettertid har vi blitt kjent med alle de andre hestene den møter i dette løpet. Vi tror rett og slett at den ikke er god nok, til tross for at den bare ble slått med 3 lengder av Miss Donalita. Startspor 1 hjelper, men det er raskere hester fra start.

2 Nouran tror vi vil ta fronten. Den er rask nok til det. Nest sist så tapte den på 1.200 men den var ikke så langt slått når det var 100 m igjen. Steinar er kanskje den beste 2-årige sprinteren på Jægersro i år og det har gått 1 måned siden den møtte den. Vi tror 2 Nouran er både raskere og sterkere enn den gangen og vi tror derfor at den har en sjanse her. Det er de andre hestene som må bevise at de kan slå den, ikke det motsatte.

3 Red Hunting Hawk mente vi hadde en ok sjanse sist. Vi var utrolig skuffet over prestasjonen. Det så ikke ut som den likte dirt. Det kan ha vært tilfeldig, moren var god på dirt. Kanskje en outsider.

4 Pjerrot vant lett på dirt. Men distansen den vant på var ikke en sprinter distanse. Den har ikke sprinter avstamning. Den tok fronten sist og var først etter 1.200 m men den løste seg ikke fra Tittania før etter dette punktet og Tittania er ikke en sprinter, heller ikke best på dirt. Dessuten så kom den ustabil ut fra startsboksene. Med det sagt så klarte den ~1.200 m på ~1.15,-, som er ganske bra når den tok det rolig. Vi kan ikke garantere at den vinner men veldig god sjanse har den.

5 Fast Forward husker vi vant lett. Men vi har ikke fått tak i løpet til å studere den på nytt. Den vant på 1.14,5 samme dag som 4 Pjerrot vant, og Irish Action vant på 1.12,7 med 65 kg. Så tiden til 5 Fast Forward, om den er riktig, er ikke helt overbevisende. Dette med tanke på at det burde være ca. 1 sek forskjell mellom tider til 2-åringer og 3-åringer. Ikke bare det, som vi nevnte over, så klarte 4 Pjerrot en tid på ca. 1.15,- de første 1.200 m av løpet sitt, samme dag som 5 Fast Forward vant, og dette etter å ha tatt det rolig i front. Hvis vi i tillegg nevner at 5 Fast Forward er Skandinavisk oppdrettet, så ser dette ikke helt lys ut. Men som sagt, vi har ikke klart å analysere løpet igjen så alt er usikker fortsatt.