Categories
2021 Oktober jægersro Spillforslag

Jægersro 24. oktober

Vi går ut fra at banen er god. Det regner ikke selve løpsdagen og det regnet lite dagene før det. Men vi nevner at banen var bløt på onsdag.

Dagens beste valg er kanskje Pjerrot. Men vi kan ikke garantere at den vinner. Den har da en rask cruising speed og er spesialist på dirt. Den skal også til Dubai!! Vi nevner at Nouran er en sprinter og det er en lite fordel i sprinter løp.

Ellers tror vi V64-2 er mellom Dina Danekilde sin 2 Zamson Zaid og 3 Irish Action som møter gode hester for første gang.

De to siste avdelingene har mye usikkerhet i seg. Spesielt V64-5, her kan nesten alle vinne om de bare har dagen.

I siste avdeling valgte vi hester som kan oppnå en god del mer i det vi tror er nærmeste fremtid over hester som vi mener er, eller vil stagnere seg på rundt handicap 70.

Jægersro 24. oktoberForslag Basert På Analyse
V64-1 Ganske Sikker Avdeling2-5-6-4 / 3 / 1
V64-2 Sikker Avdeling2-3 / 5-6
V64-3 Ganske Sikker Avdeling4-2 / 5-3
V64-4 Jevnt Løp (Gode Valg)1-3-7-5-8 / 4 / Alle
V64-5 Mye Usikkerhet i løpet6-5 / 4-1-7
V64-6 Jevnt Løp (Vi har valgt nye hester til Jægersro banen over hester som er vant til banen)2-4-8 / 5-9-3

Valg: 2-5-6-4 / 3 / 1

Her ser det ut som det er verdt det å spille alle. 2 Stella Grande er ikke verdens mest pålitelige hest og banen er en stor usikkerhet. 6 The Skimmer er en god 3-åring spesialist på stayer distanser og mye rart kan skje i løp med så lav handicap. Det er ikke mye forbedring hester trenger til å være overlegne i et løp som dette.

1 Argos er en joker. Den hadde ikke et eneste gode løp i fjor før den plutselig vant. Den løpte for første gang i år to uker siden og den hadde ikke noe krefter igjen de siste 400 m. Så enten er den like dårlig eller så vinner den. 80/20.

2 Stella Grande vant ganske lett sist. Men det var på en tørr bane og på en løpstempo som sikkert ikke blir den samme på søndag. Banen burde ikke være like god som dagen den vant. Er i form og det naturlige førstevalget siden den allerede har slått tre av fem hester den møter.

3 Celebrate Me så vi satt på gass flere ganger i løpet sist men så ikke ut til å få feste, dermed avanserte den ikke og klarte aldri å fange de i front. Banen kommer ikke til å være lik denne gangen og vi tror derfor at den har en sjanse. Den løper distansen og den løp bra på dirt nest sist. Gir bort 4 kg men står uansett ganske bra til løpet.

4 Guidetti fikk ikke det optimale løpet sist. Hadde ingenting å jobbe med de siste 300 m. Får tilbake stallens rytter og den burde få et bedre løp denne gangen. Ok sjanse.

5 The Pope mener vi er på samme linje som 2 Stella Grande. Akkurat som sistnevnte så er den i form. I november i fjor så slo 5 The Pope (52 kg), Valon (63 kg) med 1 lengde.

6 The Skimmer er løpets eneste 3-åring. Den ser ut til å være i form og kommer for andre gang ut på dirt. Første gang på Jægersro. Det løpet den tapte på dirt, og kom sist, var tempoet alt for rask. Løpet ble vunnet av Noosa Spring som er nå handicap 87. Hvor løpets 2. plass gikk til Who’s The Boss som er på handicap 75. Med tanke på at den fulgte godt med til det var 500 m igjen og at den er spesialist på 2.400 m, så mener vi den vil sette pris på det lave tempoet og har en ganske god sjanse.