Categories
2021 November Bro Park Spillforslag

Bro Park 10. november

Kommer bare til å legge analyse av V4 denne gangen. Men husk, det er V5 også. Analysene kommer dessuten til å være uten å ha sett på tidligere løp og ha studert dem om igjen. Dette fordi Rikstoto.no for en eller annen grunn, ikke lar meg se løpene (til Sverige i hvert fall), dette til tross for å betalt for tilgang.

Banen burde være god etter å ha sjekket været til løpsdagen og uken. Det regnet litt to dager de siste syv dager, noe som burde gjøre banen god og rask.

Bro Park 10. novemberForslag Basert På Analyse
V4-1 Åpent Løp2-4-3 / 8-1
V4-29-4 / 1-2-8-11-6
V4-3 Ganske Sikker Avdeling4-8-7-9
V4-45-4-2 / 1 / 11 / 10
Pris 144 kr.
Bro Park 10. novemberForslag Basert På Analyse
V5-15-4-2 / 1 / 11 / 10
V5-2
V5-3
V5-4 Sikker Avdeling5-2-1-8
V5-5
Pris xxkr.

Valg: 2-4-3 / 8-1

Et veldig åpent løp hvor form og sykdom på hestene har mye å si.

1 Helmut er trygt å si er en dirt hest. Den har hatt varierende prestasjoner i år. Man vet aldri når den vil løpe bra. På en god dag så tror vi ikke den slår 4 War Hawk. Er uansett en outsider. Dessuten så er startspor 1 en fordel for hesten. I tillegg, så vant den et løp på 1.400 m dirt på denne tiden i fjor.

2 Mirach er 3-år akkurat som 1 Helmut og 4 War Hawk. 3-årige hester er farlige på denne tiden. Ble slått med 0,5 lengder på 1.600 m dirt i mai i år av Dust Devil og Snowfoot, to gode hester som kan forsvare handicap 80 på sitt beste. God outsider, vi har mer tro på denne enn 1 Helmut. Dere kan også se at den kommer fra tre tøffe løp!!

3 Flying Barrel vant et Bronsehandicap på denne tiden i fjor og gjorde det lett. Fulgte opp med å vinne et Sunday Special løp men vant da med nese mot en 3-åring, med rundt samme vekt. Samme rytter og vekt her. Slår de fleste men har 3-åringene i mot. God sjanse.

4 War Hawk er kanskje den beste 3-åringen i løpet. Men den kommer også med høyest vekt. Det drar sjansene betraktelig ned. God sjanse, men langt fra banker som mange har. Startsporet er god men ikke ideelt. Den har raske hester på innsiden og kjemper den fra start med 63 kg vil den ikke ha krefter på slutten.

5 Pearly Ghost er en gress hest. Er langt fra god nok på dirt. Dessuten så virker den ikke å være i form og med tanke på at den er 1 kg unna sitt maks handicap så ser ikke dette bra.

6 Alsimsaam er ikke lenger god nok med en vekt over 60 kg. Her står den på grensen vektmessit men den står også 1 kg unna sitt beste i år. Den er gress spesialist, ikke dirt. Tapte sist mot en handicap 72 hest. Skal være slått med minst 2 lengder her.

7 Chilterns var overraskende god 29. august. Var etter det langt fra å være god nok, på distanser den skal være best på. Den er egentlig ikke god nok på dirt men står på en handicap den kan vinne fra. I november 2019 kom den på 3. plass i et løp over 2.100 m hvor den ble slått med 1,5 lengder fra handicap 75. Bærer veldig lav vekt her, og vi husker at den har overrasket tidligere på 1.600 m, men da på Gøteborg. Kan være en outsider. Resultatene tyder på at den er langt fra i god form, men hestene til Nathalie sine hester var alle dårlige på den tiden, og har begynt å komme i form nå. 7 Chilterns ble bare slått med 7 lengder sist hvor den ble slått med langt flere lengder i løpene form. Dette “kan” tyde på stigende form, og det var en måned siden.

8 One Star trodde vi var en av to hester som kunne slå Plantstepsdream. Vi valgte denne foran Ellis St Martin og det viste seg at sistnevnte vant, hvor 8 One Star virket ikke å være i form. Det har gått 10 dager siden. Det er mulig den er i form nå. Outsider.

9 Grimeford Lane tror vi ikke er god nok lenger. Løp dårlig nest sist, og så dårlig igjen sist. Møter ikke betraktelig svakere hester.

10 Arabianranta vant på en fin måte sist. Kommer 4 kg lettere som tilsier at den vil være ~1 sek raskere. En tid på 1.40,- på denne distansen er bra men skal den slå de beste i løpet så er den langt fra god nok. Burde ha stigende form, men om den er 0,5 sek bedre så er den fortsatt ikke rask nok her.

11 Green Backspin gjorde det bra sist, tapte for en bedre hest. Den er god på denne distansen og kom på 3. plass i mai i år. Står noen kilo bedre. Var derette slått av svakere hester gang på gang. Formen sist tilsier at den skal ha en sjanse her, men i likhet med 9 Grimeford Lane, og 10 Arabianranta så trengs det forbedring.