Categories
Bro Park Oktober 2020 Spillforslag

Bro Park 18. Oktober

Valg: 7-4 / 5

4 Globemaster er hesten å slå i dette løpet. Hesten prøvde seg på Pramms i år mot de beste hestene i Skandinavia i “mile” distanse. Og plasseringen var ikke dårlig. Det ble knapt slått for 5. plassen og gikk glipp av penger.
Over 1.400m på dirt/Bro Park så vant den på 1.26.0 og ingen av de andre har klart noe lignende. Dette i tillegg til prestasjonene over 1.750m gress sier oss at hesten takler distanse og underlag. Og ikke minst at den er i kjempeform. Grunnen til at vi ikke plasserer den først er fordi vi har ventet lenge på en god løp til 7 Everest Voice og vi mener dette er det. Hesten er ut av La Zona som var spesialist på dirt og distansen skal passe bedre enn de 2.100m han ble slått på sist. Vi så at den kollapset helt på oppløpet den gangen og har ikke tvil på at den hadde vunnet om det var snakk om 1.600m den gangen. Merk at hesten hadde allerede fortalt oss at 1.600m var favoritt distansen til den, når den ble slått av Silent Night 17. Mai på Øvrevoll. Nå er den endelig tilbake til denne distansen etter at den vant Svenskt 1000 Guineas.

Som outsider har vi litt tro på 5 Hot Bagatelle. Vi tror hun er den eneste som kan dukke opp om ikke de to andre vinner. 5 Hot Bagatelle skal være den beste mileren på Jægersro hvis vi utelukker sprintere og stayers. Og disse Jægersro hestene, de gode, skal takle dirt på Bro Park. Master Blaster var andre på dette løpet i 2018, kun slått av Duca Di Como, som bare er i en helt annen klasse.