Categories
Bro Park Oktober 2020 Spillforslag

Bro Park 18. Oktober

Valg: 3 Kingof Pharoahs / 7 Like A King / 1-4-6

Her har vi studert løpene og tidene og tidene til andre hester på samme løpsdag og konkludert at 3 Kingof Pharoahs er uten tvil den beste hesten i feltet. I hestens første løp så ble den holdt tilbake i starten og svingen for å så ta alle på oppløpet og vinne lett. Etter det så løp hesten litt lenger frem på myk bane hvor den igjen løste seg fra gruppen når det var 200m igjen og vant lett med 3,5 lengder. Den slo da 7 Like A King som nærmet seg veldig og er den sterkeste motstanderen.

3 Kingof Pharoahs er etter American Pharaoh som vant “triple crown” i USA. I fjor så vi at avkommene til American Pharaoh taklet både dirt og gress på breeders’ dagen i USA.

7 Like A King er en å se opp for. Kingsman er en ettertraktet hingst med gode avkom statistikk. Vi er mest imponert over kval løpet over 900m på 0.51,2. Men også over avslutningen den hadde sist. Den så litt urutinert ut og byttet spor innover. Så det er plass til forbedring. Og hesten skal være bedre på 1.600m. Dessuten så var Wido Neuroth annen på dette løpet i fjor med Jet Action og har så langt vist at sine 2-åringer er gode og av klasse (Thunderey).

Vi tviler det blir noen overraskelser i dette løpet men om det skulle dukke ut noen, så kan 1 White Heart være den. Denne misset starten på Klampenborg sist. Minst 8 lengder sist og var god hele løpet ellers. Ble knapt slått i mål etter at den hadde tatt ledelsen 100m fra mål. Hesten skal kunne klare stayer distanse så vi er ikke bekymret over at den skal ut i 1.600m men så synes 3 Kingof Pharoahs skal være bedre. Uansett, tiden til 1 White Heart var Ok og vi tror den tar fronten i dette løpet. Blir den undervurdert av favorittene så skal ikke det mye til den kan vinne. Hesten kostet tross alt €140.000!

3 Kingof Pharoahs kostet £110.000.

7 Like A King kostet €260.000.

4 No Lie kostet £115.000.

6 Noble Justice kostet £60.000.