Categories
Bro Park Oktober 2020 Spillforslag

Bro Park 18. Oktober

Valg: 11 Queen Rouge / 12 Eesha My Flower / 1-5 / 10-2

Her skal 11 Queen Rouge i utgangspunktet vinne lett. Vi hadde våre tvil sist med god grunn og hun viste oss, sammen med Oliver Wilson at hun kan vinne så lett som vi vet hun kunne. Det var første gang 11 Queen Rouge vant med så mange lengder, og hun så ikke sliten i det hele tatt. Men i fjor ble hun tatt igjen av 5 For The Roses over 1.750m på Bro Park rundt denne datoen og så over 1.980m mot Wishformore på myk bane på Øvrevoll. Så hun KAN tape. I motsetning til i fjor så har hun ikke løpt et krevende løp som Svenskt Derby etterfulgt av et annen krevende løp som Dansk Derby.

Ok, så hvem kan slå 11 Queen Rouge?? Vi mener fire hester kan med rett løp slå henne, kanskje fem.

Først så nevner vi 1 High As A Kite. Hun vant dette løpet i fjor og Norsk Derby når hun var 3 år. Vant også Svenkt 1000 Guineas (Dianaløpning) i sin tid på denne banen. Dere kan se at hesten ikke har vært på trippelen i år men vi har sett gang på gang at hun kommer mot slutten. Sist kom 1 High As A Kite sterkere mot slutten enn vanlig og det likte vi. Vi tror hun endelig er i form. Og en High As A Kite i form er farlig på Bro Park.

12 Eesha My Flower. Skal være spesialist på middels stayer distanse og har hatt stigende form. Var sist slått av en utenlandshest på en distanse hun ikke hadde prøvd seg på før. Og dette på en meget god tid. Skal tilbake i riktig distanse og var kun nese bak Espen Hill som var annen i Stockholm Cup!!! Vi tror hun er på sin beste nå og skal hun slå 11 Queen Rouge noen gang, så blir det nå!

5 For The Roses har allerede slått 11 Queen Rouge. Vi mener hun burde takle distansen og vi var skuffet over henne sist, da hun var 9,5 lengder bak Espen Hill. Hun har hatt uvanlig dårlig løp i det siste og det er ikke rart Nathalie rir henne for den grunnen. Så er det å håpe alt går som det skal og at de gjentar suksessen fra i fjor. Nathalie kjenner hesten best!

Ellers er vi interessert i om 10 Margrethe og 3 Silverstone har utviklet seg nok til å klare å slå 11 Queen Rouge. De ble gruset ned på Dansk Derby i fjor.