Categories
2022 februar Meydan Spillforslag

Meydan 4. februar

Kan være en dag for flere favoritter hvor dagens kanskje sterkeste favoritt, 11 Hot Rod Charlie har det vanskelig.

Løp 26 / 4 / 1-34 Taking Names er enten hit eller miss.
Løp 35 / 6-3 / 7-2
Løp 45 / 7 / 2-45 Prince Eiij burde vinne.
Løp 512-11 / 10-6-7 / 3-912 Kafoo ser ut til å ha mye mer inne.
Løp 612-4 / 9-5-10-312 Violent Justice har beste sjanse.
Løp 71 / 7-5 / 2-81 Pevensey Bay å slå.

Stream

Program

Emirates Racecard

Valg: 6 / 4 / 1-3

Her kommer favoritten til å være 1 Rudy Trigger som kommer fra å vinne et Gr.2 løp i Argentina. Den hadde startspor 7 i det løpet og klarte å ta fronten og railen straks etter start. Men merk at de første 400 m ble fullført på 23,98 sek, en tid som vi mener er svakt. Spesielt med tanke på at hesten ikke fikk kamp på innsiden og bærte ikke mer enn 55,5 kg. Den bærer 62 kg nå og har raskere hester på innsiden. Svak favoritt.

2 Get Back Goldie har dirt avstamning fra faren sin side men gress avstamning fra moren sin side. Den vant på en god tid på gress og fulgte etter med en mer et godkjent løp i et Gr.3 løp etterpå. Desverre så kommer den ut på dirt, et underlag hvor den har tidligere sviktet to ganger på. Vi tror hesten er en gress hest. Tar vi feil så har hesten en sjanse. William Buick sitter på.

3 Al Moohajim har relativt ikke så gode tider på Jebel Ali løpsbanen men den løper som en dirt hest. Vi tror den vil like seg på Meydan. Den var god på gress sist, blir bare bedre på dirt.

4 Taking Names har startet svakt to ganger på rad allerede. Vi trodde det var med vilje nest sist men det virket ikke sånn sist. Andrea Atzeni burde være bedre andre gang på hesten. Her møter den også, langt svakere motstand enn sine to siste start. Men 4 Taking Names kan være hit eller miss, avhengig om teamet bak hesten har fikset problemene. Hesten har da høy kapasitet!

5 Razeen Dubai er rask fra start men liker ikke Meydan. Forsvinner i svingen.

6 Little Afrodite er rask fra start og er sterk i tillegg. Vi tror denne leder nærmest hele veien og er hesten å slå!! Merk at den kommer ut 4 kg letter enn sist, og 5 kg lettere enn nest sist!! Den var god begge gangene, distansen var problemet. Som sagt, hesten å slå! Lav vekt, gratis rail. Fritt fram til mål.