Categories
2022-05-Mai Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. mai

Valg: 5 / 2-6 / 7-1


Hester som er 4-år pleier å slite i handikap løp når de er høyt oppe i handikap. Det gjelder faktisk alle 4-åringene i dette løpet. Men de kommer til gjengjeld med lite vekt noe som endrer ting. De ka ha en sjanse. Av hestene som liker både distansen og underlaget finner vi bare 5 Heart Of Dreams. Dette er hesten å slå. Men 62 kg er 62 kg og hesten tapte faktisk mot Hootenanny i fjor, som veide 51 kg. Her gir den seg mange kilo til de fleste så vi mener dette løpet er mye mer jevnt ut enn den ser ut.


1 Atlanta vant sitt første løp i fjor på denne distansen. Den kom senere på 4. plass i Svenskt 1000 Guineas. Den kan være god nok til å vinne. Ut fra det vi så i fjor så burde den klare å forsvare handikap ~73. Den kommer også med veldig lite vekt og de fleste i dette løpet er ikke spesialister på 1.600 m dirt. Ok sjanse.

2 Fast And Free er ikke en dirt hest men den har virkelig vist hvor god den er til tross for det. Vi synes Per-Anders kan få ut en bedre versjon av hesten og med 57 kg så er den faktisk farlig. Den står 4 kg bedre enn 5 Heart Of Dreams, som slo den med 1 lengde sist de møttes. Ok sjanse. Men langt fra hesten å slå.

3 For The Roses er en gress hest. Dette er sikkert et prep løp innfor gress sesongen.

4 My Motivate Girl har ikke løpt på Bro Park sin dirt bane tidligere. Den gjorde det ikke bra på Jægersro. Den har vunnet på All Weather i England men over korte distanser. Hesten har 1.400 m som sin beste distanse. Vi tror lite på den.

5 Heart Of Dreams kommer ut på sin beste distanse. Malva er Malva og kanskje den beste rytteren for denne hesten. Vi mener det er hesten å slå. Løper bra uten pisk og det er så få hester til start at den ikke burde ha store problemer med å komme bakfra.

6 Cutie hadde vi store forhåpninger for i fjor. Den har vunnet på dirt tidligere, da på Jægersro. Vekten er veldig fristende spesielt siden hesten er rask. Men den har ikke løpt siden juli i fjor. God outsider. Er god nok til å vinne. Slo Chatarina som 2-åring, og var i fjor 1 lengde slått av Noble Justice.

7 Wildfire er treneres andre hjemmehåp i dette løpet. Den ble bortridd enten sist, nest sist, eller begge gangene, og får nå Jacob. Hesten går betraktelig ned i vekt. Desverre så husker vi ikke mye mer av løpet sist og det finnes ikke tilgang til den. Vi mener faktisk at 6 Cutie skal være en bedre hest generelt men 7 Wildfire har to løp i kroppen.