Categories
2022-05-Mai Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. mai

Valg: 2 / 1 / —


Ingen hest ser ut som en sikker vinner. Vi velger 2 Madison County som første valg fordi den vant sist og var i front hele veien. De fleste hestene er dårlige eller hatt veldig svake prestasjoner. Det er derfor vi velger 1 Snowstorm som 2. valg. Den kommer med veldig lite vekt siden den er 3-år og moren var en sprinter. Fra startspor 1 med en aggresiv taktikk så kan den kjempe om seieren.


1 Snowstorm sin mor var en god sprinter. Vi vet ikke mye om hinsten til 1 Snowstorm men kval-løpet til sistnevnte var ikke så bra eller overbevisende. Den var litt treg fra start. Med det sagt, så var det bare et kval-løp og den kommer her med 53 kg! Kan kanskje vise noe.

2 Madison County vant på en fin måte. Distansen er kortere men vi mener den løp rask og bra.

3 Milie har ikke mye sprinter avstamning.

4 One Night In Malmo var god som 2-åring. I fjor viste den ingenting. Vi vet ikke hvor den står. Er den i form så klarer den en tid på 1.15.0, som kan være nok.

5 Gitane sin mor var en sprinter. Den er 5-år. Vi har lite tro på den siden den skuffet i løp men vi kan ikke utelukke at den hadde problemer.

6 Grey Runner er ikke en sprinter. Men den løp skikkelig bra sist. Er i form. Men vi menerfortsatt at 2 Madison County er bedre.

7 Cimmaron har sine beste løp på gress. Burde ikke klare å vinne dette løpet.